Menu

Blog

Synkroniser ordrer med Shopify

Synkroniser ordrer med din Shopify-butik! Koongo synkroniserer ordrer til mange online salgsplatforme som eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish eller Bol.com.

Du kan se manualerne til integration af ordresynkronisering nedenfor:

Ordersynkronisering gør det muligt for shopejere at synkronisere deres ordrer med deres Shopify-butik. Alle produkter, der sælges på en af disse onlinemarkedspladser, opdateres løbende i Shopify, så antallet af tilgængelige varer i din butik altid er opdateret. Det sikrer, at sælgere aldrig reklamerer for udsolgte produkter og spilder penge på klik, der ikke konverterer. Det sparer også forhandlerne tid, da de ikke længere behøver at opdatere deres butik manuelt, når en vare bliver solgt på en af disse kanaler. Derudover kan forhandlere tjekke alle ordredata fra Koongo.

Fordele ved Koongos Shopify-butiksløsning

  • Mere end 500 understøttede sammenligningswebsteder, onlinemarkedspladser eller tilknyttede kanaler – det giver dig mulighed for at øge trafikken til din Shopify-butik ved at udgive dine produktdata på forskellige kanaler.
  • Integration af ordresynkronisering – tilgængelig for Amazon, Bol.com, Beslist.nl og Miinto. Andre kanaler kommer snart – f.eks. eBay, CDiscount og Wish.com.
  • API-integration af forskellige kanaler – tilgængelig for Amazon, Bol.com, Marktplaats Admarkt, 2dehands.be, Beslist, Miinto og andre.
  • Avanceret filterindstilling – eksporter valgte produktdata baseret på attribut- eller kategorifiltrering.
  • Funktion til kortlægning af kategorier – kortlæg nemt dine butikskategorier til relaterede kanalkategorier for at få en højere rangering af dine produkter.
  • Google Analytics-integration – Shopify-appen kan nemt integreres med Google Analytics-tjenesten – det giver dig mulighed for at analysere dine produkters præstationsstatistik.
  • Altid opdaterede produktdatafeeds – feed-skabelonerne opdateres regelmæssigt for at dække de seneste ændringer i specifikationerne for feed-skabeloner.
  • 30 dages gratis prøveperiode tilgængelig – du kan teste Koongo-tjenesten gratis inden for 30 dage!

For at få flere oplysninger om Shopify-ordresynkronisering bedes du kontakte Koongos repræsentant.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details