Menu

Blog

Shopware: Koongos nye e-handelsplatform

Shopware er en moderne e-handelsplatform, der forbinder funktioner på virksomhedsniveau med fleksibilitet. Denne platform kan tilpasses fuldt ud og udvides med yderligere funktioner eller brugerdefinerede layouts. Og den er også velegnet til små og mellemstore onlinevirksomheder. Det giver dem mulighed for at implementere en butik på kort tid baseret på out-of-the-box-funktioner og plugins, der er klar til brug. Du kan læse mere om platformen på dens hjemmeside.

Koongo er glade for at kunne annoncere implementeringen af fuld API-integration til Shopware 5- og Shopware 6-platformene.

Om Shopware

Shopware er en tysk e-handelsplatform, som har været fuldt open source siden 2016. Det betyder, at den vinder flere og flere markedsandele i Europa. Antallet af aktive installationer stiger også enormt i Holland.

Denne open source-platform fokuserer på at stimulere kundeoplevelsen. Shopware-virksomheden startede i 2000. Nu har de mere end 80.000 glade kunder.

Det gode ved denne løsning er, at softwaren er udviklet af de mennesker, der bruger den. Resultatet er, at softwarens kvalitet ikke kun er meget høj, men også opfylder de højeste krav til design og teknologi.

Ejerne har selv den mission, at hver butik skal have et personligt udtryk, hvor storytelling er en vigtig del.

Løsningen er tilgængelig i følgende udgaver:

  • Fællesskabsudgave
  • Professionel udgave
  • Professionel Plus-udgave
  • Enterprise-udgave

Shopware 5

Version 5 er skabt til at levere omfattende funktioner til e-handel. Shopware AG har løbende udviklet nye løsninger og opgraderet dette produkt i de sidste to årtier.

Udviklerne hævder, at brug af de rigtige Shopware 5-plugins kan øge dine følelsesmæssige køb i din e-handelsbutik betydeligt. Kunderne vil også få et levende indtryk af produkterne.

Fordele ved version 5:

  • Meget intuitiv og nem at bruge
  • Praktisk personalisering: Shopware 5-skabelonsystem, Shopware 5-temaer
  • Højteknologiske muligheder i Shopware 5 API
  • Hurtig implementering
  • Filtreringssystem
  • Åben kildekode
  • Praktisk hosting af underbutikker

Shopware 6

Da udviklerne udarbejdede køreplanen for version 5, brugte de mange tanker og kræfter på at gøre platformen egnet til arbejde af høj kvalitet inden for e-handel. Efter udgivelsen af version 6 får kunderne mere komplekse, men let administrerbare programmer. Shopware-udviklerne har allerede arbejdet på de tidligere versioner i lang tid. De anser det for at være det perfekte svar på de stigende udfordringer i den moderne e-handelsbranche.

I januar 2020 udgav virksomheden den første stabile version af denne platform. Inden for denne tid kan mange virksomheder allerede genkende denne løsnings styrker og forstå, hvordan den er bedre end sin forgænger.

Fordele ved version 6:

  • Udvidet administratorpanel
  • Let at udfylde kvalitetsindhold
  • Nye værktøjer til SEO
  • Find nye salgskanaler
  • Kom i kontakt med internationale markeder
  • Avancerede forretningsmuligheder

Shopware 5 og Shopware 6: Forskelle

Virksomheden hævder, at den nye version er udviklet ved hjælp af de mest moderne teknologier. Så det gør denne platform til en ideel platform til e-handelskrav. Men lad os først se på forskellene mellem version 5 og version 6:

RESI API

Version 6 kommer med en helt ny Symfony-baseret kerne, som giver dig et meget højt ydelsesniveau. API-first-tilgangen forudsætter, at integrationsmulighederne i version 5 er blevet meget bedre. Den har også bedre integrationsmuligheder, hvilket gør den mere praktisk.

Administratorpanel

Administratorpanelet er nok den mest bemærkelsesværdige funktion blandt forskellene mellem version 5 og version 6. Den er udviklet fra bunden ved hjælp af Vue.js-frameworket, som kan erstatte selv React og Angular i fremtiden.

WebPack

Version 6 kommer med en Webpack-builder. Det er en statisk aktivgenerator, som på det seneste er blevet mest populær blandt teknologigiganter som Airbnb, Adobe og Slack.

Generelt indtryk

Hvis vi gennemgår det generelle indtryk af version 5 vs. 6, overgår Shopware 6 Shopware 5. Kernefunktionerne i version 6 er blevet forbedret eller omarbejdet. Udvikleren har også arbejdet meget med fejlene og fjernet mange mangler. Den største fordel ved den nye version er, at interaktionen med potentielle kunder er blevet mere tilgængelig.

Koongos Shopware-integration

Koongo tilbyder fuld integration til både Shopware 5 og 6. Så den understøtter eksport af produktdata til alle Koongos kanaler. Så du kan simpelthen eksportere dine produktdata til disse salgskanaler. Derudover tager Koongo sig af regelmæssig datasynkronisering.

Ordrehåndtering er også tilgængelig for både Shopware 5 og 6. Derfor kan du nemt importere ordrer fra markedspladserne nedenfor og håndtere dem som dine butiksordrer.

Koongos fordele for Shopwares brugere

  • Hundredvis af salgskanaler. Du kan oprette forbindelse til mere end 500 websteder for at sammenligne priser, salgsplatforme og tilknyttede kanaler.
  • Behandl ordrerne i din butik. Koongo overfører ordrer fra platformen til din butik, og dit lager bliver automatisk synkroniseret. Denne funktion kan bruges med platforme som Miinto, eBay, Amazon, Idealo, Beslist.nl, Spartoo, Wish, Zalando og Bol.com.
  • Produktdata er altid opdaterede. API-integrationen opdaterer dine produktdata på Koongo med det samme og eksporterer dataene til alle tilsluttede kanaler. Du kan også bruge API-integrationen med platforme som Amazon, Cdiscount.com, eBay, Bol.com eller Wish.com.
  • Vælg specifikke produkter til hver platform. Der findes avancerede filtreringsmuligheder, som hjælper dig med at vælge den rigtige produktgruppe.
  • Øg dit produkts popularitet ved hjælp af kategorikortlægning. Koongos kategorikortlægning hjælper med hurtigt at kortlægge kategorierne i din butik. På den måde kan dit produkt blive genkendt online, og du kan få flere kunder.
  • Berig dine produktdata. Du kan udtrække specifik tekst fra produktbeskrivelsen og flette produktdataene sammen. Juster nemt dine produktdata med Koongo, så de opfylder alle krav til kanaldata.
  • Opdater produktpriserne for hver salgskanal. Du kan også øge produktpriserne for at dække salgs- eller forsendelsesomkostninger.
  • Intuitiv grænseflade. Koongo tilbyder en intuitiv grænseflade til oprettelse og optimering af produktdata.

Konklusionen er, at alle disse funktioner giver din butik den synlighed, den fortjener, og dermed succes på markedet.

Start din gratis 30-dages Koongo-prøveperiode

Start din 30-dages prøveperiode med Koongo, og få glæde af Koongo i 30 dage GRATIS. Derudover får du fuld adgang til Koongos funktioner i en måned. Og du får fuld assistance til at hjælpe dig med opsætningen.

Hvis du har problemer, så skriv til os på support@koongo.com, så hjælper vi dig gerne.

Har du brug for flere oplysninger om integrationen af Shopware? Se vores integrationsmanual til Shopware 5 eller Shopware 6, og kom i gang med at sælge dine varer.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details