Menu

Blog

Sælg på eBay! Now it’s as easy as it sounds.

Koongos integration med eBay er en fortsættelse af vores bestræbelser på at levere yderligere værdier til vores Feed og Affiliate Marketing Tool. Integrationen er endnu ikke helt automatisk – når du abonnerer på et eBay-salgsprogram, skal du uploade en produktfil genereret af Koongo ved hjælp af eBays File Exchanger.

I øjeblikket understøtter Koongo amerikanske, hollandske og tyske eBay-markedspladser, men vi kan nemt tilføje andre – bare skriv en kommentar her. Vi opkræver ingen ekstra gebyrer ud over din almindelige abonnementsplan for Koongo Service, og integrationen er også tilgængelig for brugere af Koongo Connector for Magento. Se nærmere på eBays landingsside.

Tjek din platforms integrationsmanual

Hvis du ikke er Koongo-kunde endnu, kan du prøve den 30 dages GRATIS prøveperiode. Se integrationsvejledningen til din e-handelsplatform nedenfor:

Som du kan se, har vi et bredt udvalg af platformsintegrationer, der er tilgængelige for dig, men det er ikke begrænset til dem. Hvis du er e-handler, kan du derfor finde den, du bruger. Og hvis du er et bureau, der administrerer en portefølje af kunder (selv om de bruger forskellige platforme), skal du

Start Koongos 30-dages GRATIS prøveperiode nu, og brug eBay-integrationen

Start Koongos prøveperiode nu. Og få glæde af Koongo i 30 dage helt gratis. Du får fuld adgang til Koongos funktionalitet og til en fuld supportdækning.

Men hvis du går i stå med noget, skal du bare give os besked på support@koongo.com, så hjælper vi dig gerne.

Du skal ikke bekymre dig om tekniske problemer. Koongos supportteam er her for at hjælpe dig med integrationen, så start din gratis periode nu.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details