Menu

Blog

Annoncer på Marktplaats Pro: Få €100 gratis kredit

I dagens hurtige forretningslandskab er det vigtigt at have adgang til pålidelige onlinemarkedspladser for virksomheder, der ønsker at udvide deres rækkevidde og øge salget. Marktplaats Pro er et online-annonceringsprodukt til virksomheder, der ønsker at annoncere på Marktplaats. Det er en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at komme i kontakt med et stort netværk af potentielle købere i Holland. Med sine funktioner og skræddersyede tjenester tilbyder Marktplaats en effektiv måde at annoncere, handle og få din virksomhed til at vokse.

Marktplaats tilbyder Koongos handlende en unik kampagnekode. Denne kode giver alle nye Koongo’s Marktplaats-kunder ret til €100 gratis reklamekredit. Det er dobbelt så meget, som når kunder tilmelder sig uden denne kampagnekode! Du kan oprette en ny kundekonto på Marktplaats’ hjemmeside ved hjælp af denne kode: PROMOKOONGO

Hvad er Marktplaats Pro?

Marktplaats Pro er et dedikeret produkt inden for den populære hollandske online markedsplads, Marktplaats. Den er designet til entreprenante, professionelle sælgere, der ønsker at annoncere deres produkter på Marktplaats. Det er et knudepunkt for virksomheder, hvor de kan fremvise deres produkter eller tjenester og handle i større skala. Med Marktplaats Pro er du på de bedst besøgte steder på Marktplaats. Du bestemmer også, hvad du betaler pr. klik på din annonce.

Hvad betyder Marktplaats Pro for dig?

  • Øjeblikkelig adgang til 8.000.000 unikke, købsorienterede besøgende pr. måned.
  • Næsten 40 % af disse besøgende er på udkig efter nye produkter.
  • En Pro-annonce står altid øverst på resultatlisten, over de almindelige annoncer.
  • Du har altid styr på dine omkostninger og betaler kun, når der bliver klikket på din annonce.
  • Skab ekstra trafik til dit website via et tilgængeligt website-link.
  • Med automatiseret annoncering kan du hurtigt og nemt forbinde hele din webshops sortiment med Pro.

Med Marktplaats Pro kan du annoncere inden for mange produktkategorier.

Fordele ved Marktplaats Pro

  • Målrettet målgruppe: Ved at annoncere på Marktplaats får du adgang til en meget målrettet målgruppe af købere, der aktivt søger produkter eller tjenester, der er relevante for deres behov. Denne fokuserede rækkevidde øger sandsynligheden for at generere kvalitetsleads og sikre rentable transaktioner.
  • Øget synlighed: Med Marktplaats får din virksomhed synlighed inden for et dedikeret område. Det giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden. Når potentielle købere søger efter produkter eller tjenester, vises dine lister tydeligt, hvilket maksimerer dine chancer for at tiltrække interesserede parter.
  • Forbedret branding: Marktplaats Pro giver dig en platform til at vise din virksomhed frem og styrke dit brand image. Du kan effektivt formidle dit unikke værditilbud og skabe troværdighed blandt potentielle kunder ved hjælp af detaljerede virksomhedsprofiler, overbevisende beskrivelser og iøjnefaldende billeder.
  • Effektive handelsværktøjer: Marktplaats tilbyder en række værktøjer og funktioner, der er designet til at strømline transaktioner. De omfatter muligheder for masseopslag, personlig kundehåndtering, kommunikation i realtid og sikre betalingsmuligheder. Sådanne funktioner hjælper med at forenkle salgsprocessen og sparer tid og ressourcer.
  • Analyser og indsigt: Marktplaats Pro giver værdifulde analyser og indsigter, der hjælper dig med at måle dine opslags resultater og evaluere dine annonceringsstrategier. Disse datadrevne indsigter giver dig mulighed for at træffe informerede beslutninger, forfine din tilgang og optimere din ROI.

Vil du være med om bord?

Hvis du er interesseret i at deltage i Marktplaats Pro med din butik, skal du oprette en ny kundekonto på Marktplaats’ hjemmeside ved hjælp af denne kode: PROMOKOONGO

Du kan også tjekke Koongos Marktplaats Pro-integrationsmanual eller kontakte Koongos kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig med Marktplaats Pro-integrationen.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details