Menu

Blog

Ordrehåndtering til Magento udgivet

Koongo er glade for at kunne annoncere udgivelsen af ordrehåndteringsfunktionalitet til Magento. Koongo ordrehåndtering er nu tilgængelig for både Koongo Service og Koongo Connector til Magento .

Koongo synkroniserer ordrer til mange online salgsplatforme som eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish eller Bol.com.

Du kan se bestillingsvejledningerne nedenfor:

Fordele ved Koongo Order Management

Med Koongo-ordresynkronisering kan du automatisk synkronisere dit Magento-lager med alle tilsluttede markedspladser. Koongo overfører markedspladsordrer tilbage til din Magento-butik og håndterer lagersynkronisering. Marketplace-ordrer kan gennemføres direkte i din Magento ligesom almindelige ordrer. Ordrehåndtering sikrer, at du aldrig annoncerer og sælger produkter, der ikke er på lager, på nogen tilsluttet markedsplads. Det sparer dig tid. Du behøver ikke længere manuelt at opdatere din butiks lagerbeholdning, når en vare sælges på en af disse markedspladser. Du kan overlade ordresynkroniseringen til Koongo og fokusere på at levere en service af højere kvalitet til dine kunder.

Gratis indtil april 2019

Magento order management er i beta-testfasen. Magento order management vil blive tilbudt gratis indtil begyndelsen af april 2019. Ordrehåndtering pr. markedsplads koster €15 pr. måned.

For kunder, der aktiverer Magento ordrehåndtering i februar, kan Koongo tilbyde en gratis periode indtil begyndelsen af maj 2019 og rabat på det tilbagevendende gebyr for ordrehåndtering efter denne periode.

Hvis du gerne vil i gang med Magento-ordresynkronisering, bedes du kontakte Koongos support for yderligere information.

Ordrehåndtering til Magento 2 kommer snart

Ordrehåndtering for Koongo Connector til Magento 2 CE og Koongo Connector til Magento 2 EE er under udvikling nu. Koongo vil udgive den inden for et par måneder.

Hvilken Marketplace Order Sync er du interesseret i?

Er der en markedsplads, du gerne vil synkronisere dine ordrer med? Hvilken næste markedsplads skal vi tilføje ordrehåndtering til? Giv os feedback nedenfor:

Koongos fordele for Magento

  • Hundredvis af kanaler – forbind en hvilken som helst af 500+ markedspladser, prissammenligninger eller affiliate marketing-hjemmesider
  • Koongo ordrehåndtering – tilgængelig for markedspladser som Amazon, Bol.com, Beslist.nl og Miinto
  • API-integration til markedspladser – tilbydes til markedspladser som Cdiscount, Marktplaats, Wish, Amazon eller Miinto.
  • Avanceret foderoptimering – design specifikke filterbetingelser for at udelukke unikke slags produkter
  • Google Analytics-integration – giver dig mulighed for at analysere dine produkters ydeevne
  • Gratis 30-dages prøve periode – test Koongos produkter gratis inden for 30-dages prøveperioden!

Vil du i gang med Magento-ordresynkronisering?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details