Menu

Blog

Oplev Shopifys e-handelsplatform

Shopify er en canadisk førende global e-handelsplatform, der hjælper detailvirksomheder af enhver størrelse med at starte, vokse, markedsføre og styre deres onlineaktiviteter. Shopify er blevet en af de mest efterspurgte og succesfulde på markedet verden over, især siden pandemien ramte detailvirksomhederne hårdt. Omsætningen i 2020 steg med 86% i forhold til 2019.
Shopify har allerede været vært for over 1.000.000 virksomheder i 175 lande og har hjulpet mange iværksættere over hele verden med at starte deres onlinebutikker med sin nemme og hurtige opsætning.

Oprindeligt var Shopify ikke en virksomhed, der leverede tjenester til at forbinde butikker online. Det var faktisk en butik selv, der havde problemer med at finde tilfredsstillende digitale løsninger for at kunne fungere online. Ejerne besluttede at bygge softwaren selv for at få styr på deres online-behov. De skabte det, der er blevet en milliardvirksomhed, som er meget værdsat for sin enkelhed og pålidelighed. De virksomheder, der bruger deres overkommelige værktøjer, er ikke kun nystartede virksomheder, men også veletablerede mærker som Gym Shark eller Fashion Nova. Det skyldes, at de kan tilbyde en avanceret løsning til enhver form for e-handel.

Hvad er fordelene ved at bruge Shopifys e-handelsplatform?

  • For det første er Shopify en løsning, der passer til alle størrelser af virksomheder.
  • Desuden er det en meget overkommelig udbyder.
  • Det giver også en visuelt attraktiv løsning for kunderne.
  • Desuden er der ingen tekniske problemer, da Shopify leverer software og hosting.
  • Shopify tilbyder kundeservice døgnet rundt.
  • Det er sikkert og pålideligt for dine kunders korttransaktioner.
  • Den er optimeret til mobil, da brugen af denne enhed altid vokser.
  • I Shopifys app store er der masser af apps, også Koongos, som kan hjælpe dig.
  • Den kan også tilpasses med et stort udvalg af temaer og en redigerbar kode.

Ting, du skal bruge, før du starter tilmeldingsprocessen

  • Hvis du ikke har et e-handelswebsted, skal du tænke på et domæne.
  • Hvis du har et e-handelswebsted, kan du overveje at skifte til Shopify.
  • Vælg salgskanaler til din butik.
  • Tænk over prisplanen for din e-handel.
  • Hvis du vil sælge personligt, kan du endda bruge Shopify POS.

Ting, du skal overveje, når du sælger på Shopify

  • Shopify tilbyder rabatter på årsplaner, så du har mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed.
  • Den canadiske platform har fantastiske app-integrationer med Saas-tjenester, og du kan spare tid og penge, undgå fejl og få bedre dataindsigt.
  • Vælg dit tema med omhu, Shopify har over 1200 at vælge imellem, og nogle af dem er endda gratis.
  • Få flotte billeder af dine produkter, så din Shopify-butik kommer til at se fantastisk og professionel ud.
  • Udfør alle testene, og bed deres support om hjælp.

Hvad kan jeg sælge på Shopifys e-handelsplatform?

Shopifys e-handelsplatform er et fantastisk værktøj, der er nemt at bruge og hurtigt at lære, men vil du møde nogen begrænsninger? Der er nogle varer, som ikke må sælges på Shopify.

Alkohol, tobak og e-cigaretter er ikke tilladt på Shopify. Selv fyrværkeri, skydevåben og våben er forbudt. Opløsningsmidler og lægemidler er også forbudt, ligesom visse former for beskyttelsesudstyr (masker, desinfektionsmidler), der var meget efterspurgte i begyndelsen af covid-krisen.

Derfor er det vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne på Shopify for at være sikker på, at dine produkter er blandt de varer, der accepteres af den canadiske gigant. Men som du kan se, har du masser af muligheder for at bruge Shopify som din succesfulde e-handelsplatform.

Hvordan kan jeg sælge på Shopify?

Det er meget nemt at sælge på Shopify.
Når kontoen er klar, vælger du dine produkter og deres varianter, du tilføjer en beskrivelse og nogle billeder, du indstiller prisen, og til sidst begynder du at sælge.
Shopify tilbyder et omfattende udvalg af løsninger og værktøjer for at hjælpe sine kunder med at opnå de ønskede resultater og nå deres mål.
Det er meget vigtigt at læse Shopifys retningslinjer for at vide, hvordan man laver en markedsføringsplan eller organiserer et særligt sæsonudsalg. Det er også nyttigt at måle din butiks succes eller at finde de apps, der kan øge dit salg og forenkle dit liv. Du kan finde flere betalingsmetoder som f.eks. en kryptovaluta-løsning, der kan få din butik til at se ret innovativ ud i dag.

Hvorfor er det en fordel at sælge på Shopify med Koongo?

Koongo er et værktøj til styring af produktfeeds, der automatiserer dine produktdata og lagersynkronisering for online markedspladser og prissammenligningswebsteder som Amazon, eBay, Wish, Facebook Ads, Bol, OnBuy, Google Shopping m .fl.

Et enkelt integrationspunkt

Koongo gør din Shopify-butik til en enkelt datakilde for dine marketingaktiviteter. Og giver dig fuld kontrol over, hvilke produkter du sælger på en bestemt markedsplads.

Det hjælper dig også med at omdanne din virksomhed til et respekteret globalt brand og øger din butiks omsætning, salg, konvertering og brand awareness.

Koongo forvandler din onlinebutik fra en enkeltstående webshop til et respekteret globalt brand. Det giver dig mulighed for at sælge dine produkter flere steder med en mindre indsats. Og øger din butiks omsætning, salg og konvertering.
Begynd at sælge med Koongo. 30 dages GRATIS prøveperiode tilgængelig.

Automatisk synkronisering af ordrer

Koongos produktfeed-styringsværktøj importerer dine markedspladsordrer til din butik og synkroniserer endda dit lager automatisk. Du kan behandle disse ordrer ligesom dine Shopify-ordrer.

Automatisk ordrehåndtering reducerer din arbejdsbyrde og sparer dig tid.

Ordresynkroniseringen er tilgængelig for:

Koongo-apps på Shopify

De 3 apps, som Koongo kan tilbyde i Shopifys app-butik.

Koongo: Sælg på markedspladser app

Koongo: Sell on Marketplaces er en generel app. Du kan bruge den til at forbinde din Shopify-butik til enhver af de Koongo-understøttede salgskanaler.
Appens priser er dynamiske. Den afhænger af, hvor mange unikke SKU’er og ordreforbindelser du bruger.

For flere detaljer kan du tjekke Koongo: Sælg på markedspladser-appen .

Bol.com: Automatiser din salgsapp

Bol.com: automatiser dit salg app forbinder din Shopify til Bol.com markedsplads. Appens pris er fastsat til $34,95/måned, Bol-ordresynkronisering er inkluderet. Grænsen for unikke SKU’er er sat til 5000 varer.

Du kan altid opgradere til Koongo: Sell on Marketplaces-appen for at bruge flere SKU’er.
For flere detaljer kan du tjekke Bol.com: automatiser din salgsapp.

Marktplaats.nl & 2dehands.be app

Marktplaats.nl & 2dehands.be-appen forbinder din Shopify med markedspladserne Marktplaats.nl, 2dehands.be og 2memain.be. Appens pris er fastsat til 9,95 USD/måned. Grænsen for unikke SKU’er er sat til 500 varer.

Du kan altid opgradere til Koongo: Sell on Marketplaces-appen for at bruge flere SKU’er.
For flere detaljer kan du tjekke Marktplaats.nl & 2dehands.be-appen.

Start din 30-dages GRATIS prøveperiode

Hvis du vil have flere oplysninger, kan du se Shopify-integrationsmanualen eller kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med din Shopify-integration.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details