Menu

Blog

Mød Magento CZ 2016 – Koongo-oplevelse

Over 200 mennesker, 18 talere og mere end 20 sponsorer mødtes i Prag i Tjekkiet i slutningen af marts til Meet Magento CZ. Meet Magento er en række internationale konferencer om Magento, verdens mest populære e-handelsplatform. Det samler virksomhedsejere, købmænd, udviklere og mange andre, der er interesserede i Magento-platformen. Da Koongos Connector til Magento 2 i øjeblikket er under udvikling, ville Koongo-teamet ikke gå glip af begivenheden.

Konferencen blev arrangeret af Neklo Company og bød på et 2-dages program af høj kvalitet. Den første dag var dedikeret til forelæsninger, som alle var relateret til den nyligt udgivne Magento 2. En af talerne til morgensessionen var Ben Marks, en velkendt Magento-evangelist, som gav os et indblik i Magento 2.

Eftermiddagens forelæsninger var opdelt i to faser. Fase A var rettet mod udviklere, og foredragene handlede om udviklingsmoduler, der er specifikke for Magento 2, kundesupport med flere kanaler, Magento 2 SEO osv. På scene B var indholdet mere fokuseret på det forretningsorienterede publikum – B2B-industri, Magento på Azure, trends inden for e-mailmarketing i 2016.

Det rigtige forretningsnetværk startede senere efter foredragene ved Neklos efterfest. Forretningsfolk delte deres historier, Magento-udviklere diskuterede tekniske nuancer. Stemningen var virkelig venlig, og det er ingen overraskelse, at festen sluttede længe efter midnat.

Meet Magento-konferencen var en fantastisk mulighed for at netværke med udviklere og virksomhedsejere. Koongos udviklere har fået opdateret information fra Magento 2-området. Nogle af dem blev allerede brugt i Connector for Magento 2-udvikling, som i øjeblikket er i sin endelige tilstand. Connector-udgivelsen er planlagt til 2. kvartal 2016, men betatestningen starter snart. Detaljerede oplysninger vil snart blive offentliggjort på Koongos blog og Facebook.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details