Menu

Blog

Martplaats Pro-integration: NoStress-annoncering

Marktplaats-integrationen fra Koongo forenkler og automatiserer visning og administration af produktannoncer på Marktplaats Pro. I Koongo kan du nemt forbedre dine produktoplysninger eller vælge bestemte produkter til din Marktplaats-kampagne. Gennem problemfri API-integration forbliver dine data konstant aktuelle på denne platform. Koongo hjælper dig med at nå ud til et bredere publikum og øge din online salgstilstedeværelse på det hollandske marked.

Marktplaats giver et eksklusivt kampagnetilbud til Koongos leverandører gennem en kampagnekode. Denne kode giver alle nye Koongo’s Marktplaats-kunder ret til €100 gratis reklamekredit. Det er dobbelt så meget, som når kunder tilmelder sig uden denne kampagnekode! Opret en ny Marktplaats-konto på Marktplaats’ hjemmeside ved hjælp af følgende kampagnekode: PROMOKOONGO

Om markedspladsen Marktplaats

Integration af Marktplaats

Marktplaats, Hollands største online markedsplads, har længe været en go-to platform for køb og salg af en bred vifte af produkter og tjenester. For virksomheder og professionelle sælgere, der ønsker at tage deres onlinesalg til det næste niveau, er Marktplaats Pro svaret. Denne førsteklasses service tilbyder et væld af fordele, der er designet til at hjælpe dig med at få succes i den konkurrenceprægede verden af e-handel.

Marktplaats er en hollandsk succeshistorie, der begyndte i internettets tidlige dage og er vokset til en af Hollands mest fremtrædende online markedspladser. Innovation, tilpasning og engagement i at forbinde købere og sælgere på en bekvem og effektiv måde kendetegner virksomhedens rejse.

Marktplaats blev grundlagt i 1999 af René van Mullem og Bob Crebas. Deres vision var enkel, men stærk: at skabe en onlineplatform, hvor folk nemt kunne købe og sælge brugte varer. Ideen var inspireret af succesen med eBay i USA og andre onlineplatforme for rubrikannoncer verden over.

Marktplaats har udviklet sig til en pålidelig platform for enkeltpersoner og virksomheder og tilbyder en række funktioner og fordele, der forbedrer købs- og salgsoplevelsen. Succeshistorien er et eksempel på, hvordan en lokal online markedsplads kan trives og tilpasse sig på en dynamisk digital markedsplads, samtidig med at den bevarer sin kerneopgave med at forbinde mennesker gennem handel.

Fordele ved Marktplaats-annoncering

Integration af Marktplaats pro

Marktplaats Pro er en premium service, der tilbydes af Marktplaats, den førende online markedsplads i Holland. Marktplaats er designet specielt til virksomheder og professionelle sælgere og tilbyder en række fordele, der forbedrer deres online salgsoplevelse.

Her er nogle af fordelene ved at bruge Marktplaats-integration:

  • Øget synlighed: Marktplaats-sælgere får typisk større synlighed for deres annoncer. Det betyder, at der er større sandsynlighed for, at dine produkter eller tjenester vises tydeligt i søgeresultaterne, hvilket øger chancerne for at tiltrække potentielle købere. Få øjeblikkelig adgang til 8.000.000 unikke, købsorienterede besøgende om måneden.

  • Badge for professionel sælger: Marktplaats-sælgere får et professionelt sælgerbadge på deres annoncer. Dette mærke indgyder tillid hos potentielle købere og øger sælgerens troværdighed.

  • Dedikeret support: Marktplaats-medlemmer har ofte adgang til dedikeret kundesupport. Det kan være uvurderligt, når du støder på problemer eller spørgsmål om dine salgsaktiviteter. Responsiv kundesupport kan hjælpe med at løse problemer hurtigt.

  • Avancerede muligheder for opslag: Marktplaats kan tilbyde yderligere annonceringsmuligheder og funktioner, der ikke er tilgængelige for almindelige brugere. Disse muligheder kan hjælpe dig med at skabe mere tiltalende og effektive lister, der skiller sig ud.

  • Markedsføring og promovering: Marktplaats tilbyder mange markedsførings- og reklamemuligheder. De kan hjælpe med at øge dine opslags synlighed, opbygge brand awareness, tiltrække flere potentielle købere og øge dit salg. Næsten 40 % af disse besøgende er på udkig efter nye produkter.

  • Rapportering og analyse: Marktplaats tilbyder ofte avancerede rapporterings- og analyseværktøjer. Disse værktøjer giver dig mulighed for at overvåge dine opslags præstationer, spore nøgletal og træffe datadrevne beslutninger for at optimere din salgsstrategi. Du har altid styr på dine omkostninger og betaler kun, når der bliver klikket på din annonce.

  • Bekræftelsesproces: For at blive Marktplaats-sælger skal du typisk igennem en verificeringsproces. Dette trin bekræfter din status som en legitim virksomhed eller professionel sælger, hvilket yderligere opbygger tillid blandt potentielle købere.

  • Marktplaats Pro-funktioner: Marktplaats Pro er en funktion, der ofte forbindes med Marktplaats, og som giver dig mulighed for at fremhæve og promovere dine annoncer og sikre, at de får maksimal eksponering over for potentielle købere.

  • Betalings- og transaktionstjenester: Marktplaats kan tilbyde yderligere betalingsbehandling og transaktionsstyringstjenester, der strømliner købs- og salgsprocessen for dig og dine kunder.

Hvilke typer købere er der på Marktplaats?

Her er nogle almindelige typer af købere, som du kan finde på Marktplaats-sammenligningswebsteder:

  • Tilbudsjægere: Mange købere på Marktplaats er på udkig efter tilbud og rabatter. De er prisbevidste og søger at finde produkter til lavere priser, end de ville betale i traditionelle detailbutikker.

  • Entusiaster af secondhand: Marktplaats er kendt for sine secondhand-tilbud. Nogle købere foretrækker brugte varer af miljømæssige årsager eller for at spare penge. De er interesserede i vintage, pre-owned eller forsigtigt brugte varer.

  • Forældre og familier: Familier bruger Marktplaats til at købe ting til børn, herunder babyudstyr, klapvogne, legetøj og tøj. Det er en praktisk måde at finde ting til børn i voksealderen på, uden at det koster en formue.

  • Budgetbevidste forbrugere: Mange Marktplaats-købere er budgetbevidste personer, der forsøger at spare penge på forskellige produkter og tjenester.

  • Miljøbevidste indkøbere: Nogle indkøbere prioriterer bæredygtighed og vælger Marktplaats for at reducere deres miljømæssige fodaftryk ved at købe brugte eller upcyclede produkter.

Sælg på Marktplaats med Koongo

Marktplaats API-integration fra Koongo giver en række fordele til e-handelsvirksomheder og onlinesælgere, der ønsker at udvide deres rækkevidde og strømline deres drift. Koongo er en platform, der er specialiseret i håndtering af e-handelsdata og kanalintegration, og når den integreres med Marktplaats, kan den forbedre din online salgsoplevelse.

Her er nogle af fordelene ved Koongos Marktplaats-integration:

  1. Effektive produktopslag: Koongo forenkler processen med at notere dine produkter på Marktplaats. Det giver dig mulighed for at oprette og administrere produktlister mere effektivt og reducere den tid og indsats, der kræves til manuel dataindtastning. Du kan definere en minimal pris pr. klik på 0,04 € for hvert produkt eller aktivere en automatisk pris pr. klik-justering, der sikrer, at dine annoncer vises på side 1.

  2. Synkronisering i realtid: Koongo tilbyder realtidssynkronisering af dine produktdata med Marktplaats. Marktplaats afspejler automatisk alle opdateringer eller ændringer, du foretager i dit produktkatalog på din e-handelswebshop, hvilket sikrer, at dine lister altid er opdaterede.

  3. Pris- og lageropdateringer: Med Koongo kan du nemt opdatere priser og lagerbeholdninger på tværs af alle dine lister på Marktplaats via API, hvilket sikrer, at dine priser er konkurrencedygtige, og at kunderne har nøjagtige oplysninger om produkttilgængelighed.

  4. Kortlægning af kategorier: I Koongo kan du nemt mappe din butiks kategoriliste til Marktplaats-kategorier. Det sikrer, at Marktplaats viser dine produktannoncer i de relevante kategorisektioner.

  5. Omkostningseffektivitet: Integration med Koongo kan spare dig tid og ressourcer ved at automatisere opgaver i forbindelse med administration af lister, ordrebehandling og lagerstyring, hvilket fører til omkostningsbesparelser i det lange løb.

  6. Kundetilfredshed: Ved at sikre, at dine produktoplysninger er nøjagtige og opdaterede på Marktplaats, kan du forbedre kundeoplevelsen og opbygge tillid hos køberne, hvilket fører til positive anmeldelser og gentagne forretninger.

Kort sagt giver Koongos Marktplaats-integration en række fordele for e-handelsvirksomheder, herunder udvidet rækkevidde, effektiv administration af lister, synkronisering i realtid og forbedret automatisering. Det kan hjælpe dig med at sælge mere effektivt på Marktplaats og andre onlinemarkedspladser, samtidig med at du strømliner din drift og reducerer manuelle opgaver.

Marktplaats-integrationen er tilgængelig i Koongo-tjenesten. Shopify-webshopbrugere kan få glæde af Koongos Marktplaats-app i Shopify-appbutikken.

Hvordan kommer jeg i gang med Marktplaats-integration?

Start din 30-dages gratis prøveperiode af Koongo, og upload dine produktdata. Følg derefter Marktplaats-guiden for at sætte Marktplaats-kanalintegrationen op. Hvis du har spørgsmål, så send en e-mail til support@koongo.com.

Marktplaats giver et eksklusivt kampagnetilbud til Koongos leverandører gennem en kampagnekode. Denne kode giver alle nye Koongo’s Marktplaats-kunder ret til €100 gratis reklamekredit. Det er dobbelt så meget, som når kunder tilmelder sig uden denne kampagnekode! Opret en ny Marktplaats-konto på Marktplaats’ hjemmeside ved hjælp af følgende kampagnekode: PROMOKOONGO

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Marktplaats markedsplads og Koongo er enestående.

Kan du annoncere gratis på Marktplaats?

Marktplaats giver brugerne mulighed for at oprette og sende gratis annoncer for forskellige varer og tjenester. Du kan angive dine produkter i bestemte kategorier uden at skulle betale gebyrer for grundlæggende angivelser. Derfor kan du annoncere gratis på Marktplaats.

Hvor dyr er Marktplaats Pro?

Marktplaats Pro er en betalt abonnementstjeneste, der tilbydes af Marktplaats, en populær online markedsplads i Holland. Priserne for Marktplaats Pro kan variere afhængigt af de specifikke funktioner og fordele, der er inkluderet i abonnementet.

Hvor meget koster det at annoncere på Marktplaats?

Omkostningerne ved at annoncere på Marktplaats varierer afhængigt af faktorer som annoncetype, varighed og eventuelle yderligere kampagnemuligheder. Grundlæggende opslag er typisk gratis, mens promoverede opslag og abonnementstjenester som Marktplaats Pro kan være forbundet med omkostninger. Priserne kan ændre sig over tid, så tjek Marktplaats’ officielle hjemmeside for de seneste prisoplysninger.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details