Menu

Blog

Mage2Go: Et alternativ til lange og dyre Magento 2-projekter

Mage2Go er en e-handelstjeneste, der gør overgangen til Magento 2 til en leg. Tjenesten tilbyder en Magento 2-webshop til en lav månedlig pris inklusive hosting, opdateringer og vedligeholdelse.

Koongo er glad for at være en del af Mage2Go-projektet. Og levere Koongo Connector som en datafeed-løsning til Mage2Go-brugere. Mage2Go-tjenesten er et godt alternativ til Magento 1-brugere, der ønsker at migrere nemt til Magento 2.

Mage2Go-tjenesten kan kombineres med både Koongo-løsninger til Magento 2, Koongo-service og Connector til Magento 2.

Om Mage2Go

Mange Magento 1-butikker har stadig ikke skiftet til Magento 2 eller en anden platform, mens slutdatoen for Magento 1 nærmer sig med hastige skridt. Ifølge Mike de Landgraaf, ejer af Mage2Go, er Mage2Gos service en løsning for forskellige parter. “Eksisterende Magento 1-butikker samt web- og marketingbureauer kan lancere en Magento 2-butik med kort varsel. Vi kan se, at manglen på tid på bureausiden er et problem, men den ofte store investering nævnes også af kunden. Vi tilbyder en overkommelig løsning og alligevel kvaliteten af Magento 2”.

Magento 2 uden begrænsninger og med ekstra funktioner

Med Mage2Go-panelet er det muligt selv at konfigurere din ideelle webshop. Med en grundlæggende Magento 2-installation og de udvidelser, du vælger fra udvalget af moduler, er det muligt at starte en Magento 2-butik på kort tid. Den gennemsnitlige tid er mellem to og seks uger.

Nogle af fordelene er:

  • Lave opstartsomkostninger
  • Fast månedligt beløb
  • Inklusive hosting, opdateringer og vedligeholdelse
  • Valgfrie pakker til datamigrering, konfiguration og design
  • Ubegrænset antal butikker
  • Kun de bedste moduler fra partnere som Amasty og Koongo

Prisen på Mage2Go

Prisen på Mage2Go afhænger af de valgte udvidelser og hosting. En basisbutik fås fra €350 pr. måned. Dette inkluderer opdateringer, patches og hosting, og minimumsperioden er 12 måneder. Ud over det månedlige gebyr betaler du et engangsgebyr for licensomkostningerne for de valgte udvidelser. Hvis du vil have hjælp til at sætte din butik op, kan du stadig vælge valgfrie servicepakker. Disse servicepakker er tilgængelige for konfiguration, design og datamigrering af din Magento 1-butik.

Mage2Go og Koongo

Ved at arbejde sammen med Koongo og andre partnere tilbyder Mage2Go en sikker og pålidelig platform. Du kan kun vælge mellem udvidelser og temaer fra disse anerkendte parter.

“Koongo tilbyder kvalitet og fleksibilitet for kunden, præcis hvad vi har i tankerne med Mage2Go”, siger Mike de Landgraaf.

Er du nysgerrig på Mage2Go? Det er altid muligt at få råd fra en af Magento-specialisterne hos Mage2Go til at skabe en perfekt sammensat butik. For mere information om Mage2Go, besøg mage2go.com eller kontakt os via contact@mage2go.com.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details