Menu

Blog

Koongos hjemmeside er blevet lanceret!

Vi er glade for at kunne annoncere den officielle lancering af webpræsentationen af
Koongo – Den universelle produkteksport til e-handelsverdenen
. Vi besluttede os for kun at lave en letvægts-webpræsentation med basic. Vi mener dog, at beskrivelsen af Koongo-idéen og vores motivation for at etablere en tjeneste som denne er fuldstændig. Du kan finde mere detaljerede oplysninger i Dokumentation:

Vi er nu gået i gang med et ambitiøst projekt med en god køreplan og udrulningsplan. Vi mener, at vores platform gør det muligt for detailhandlere at ekspandere internationalt problemfrit og hurtigere end nogensinde før. Vi er i begyndelsen af, hvad vi håber bliver et ekstraordinært år for os. Velkommen om bord!

Kort fortalt, hvad er Koongo?

Koongo tilbyder dig en omfattende løsning til at levere produktinformation til forskellige produktsøgningswebsteder og prissammenligningsmotorer fra hele verden. Fra et enkelt sted kan du problemfrit nå hundredvis af søge- og prissammenligningswebsteder og millioner af nye potentielle kunder. Det eneste, du skal gøre, er at forbinde din e-handelsplatform med Koongo. Desuden har vi og vores partnere udviklet connectorer til de mest populære e-handelsplatforme, såsom Magento, osCommerce eller ZenCart, for at lette integrationsbesværet.

I øjeblikket understøttes mere end 300 søge- og prissammenligningswebsteder fra mere end 50 lande, og listen over nye websteder og motorer vokser hver uge.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details