Menu

Blog

Koongo får nyt look og ekstra funktioner

Vi er glade for at kunne meddele, at vi i marts vil introducere en ny version af vores app, som er nemmere at arbejde med og har nye og opdaterede funktioner. I denne artikel giver vi dig et hurtigt indblik i nogle af ændringerne, så du ved, hvad du kan se frem til.

Hvad bliver de største forandringer?

Det nye intuitive og brugervenlige miljø vil skabe et bedre flow, forenkle onboarding-processen og gøre det nemt at justere dine indstillinger. Med alle ændringerne vil du nemt kunne sætte det hele op på egen hånd, men vores kundesupport står klar, hvis du har brug for hjælp.

Nyt design og brugergrænseflade

Den nye version har et forenklet flisedesign, der giver dig mere plads at arbejde på og mulighed for at se alt, hvad du har brug for, lige ved hånden. Forbedret navigation på butikslisten gør det meget nemmere for dig at redigere og finde vigtige oplysninger om hver enkelt butik.

Koongo har fået nyt design og ny brugergrænseflade

Den største blockbuster: Makro-editor

Macro Editor er et vigtigt værktøj, der hjælper dig med nemt at optimere dit datafeed.
Det giver dig mulighed for at justere attributværdier i henhold til kanalspecifikationer eller dine behov.

Har du brug for at hæve priserne, definere forsendelsesomkostninger eller justere skatter eller valutakurser? Med den nye Macro Editor kan du nemt selv definere alle matematiske operationer og indstillinger.

Opgraderede tekster og beskrivelsesværktøjer

Produktattributter indeholder normalt forskellige tekster, som skal ændres, udtrækkes eller erstattes for at opnå vanskelige kanalfoderspecifikationer. Vi har designet den helt nye Macro Editor til at hjælpe dig med at løse disse problemer med lethed. Dette intuitive værktøj tilbyder forskellige sæt af tekstoperationer til at løse selv de mest komplekse problemer i forbindelse med tekst- og beskrivelsesændringer.

Opdateret produktfilter

Det nye intuitive og kraftfulde produktfilter giver dig mulighed for at bruge dine butiksattributter til at kategorisere dine produkter. Det betyder, at du kan adskille dine varer ud fra, hvad dataene indeholder eller ikke indeholder, eller endda bruge filtre til at indsnævre dine valgmuligheder endnu mere. Derfor kan du grundlæggende vælge produkter til bestemte markedspladser og kanaler i henhold til din forretnings hensigt.

Er du klar til at prøve det nye Koongo?

Som du kan se, laver vi nogle ændringer, men vi beholder alle de gode ting. Du vil snart kunne finde alle de nye vejledninger på help.koongo.com.

Koongo er din nøgle til markedspladser, som gør det nemt og billigt at integrere markedspladser og administrere datafeeds. Det hjælper dig med at liste produkter på markedspladser og reklamekanaler for at nå ud til nye kunder og få din virksomhed til at vokse. Tilmeld dig din gratis prøveperiode nu, og begynd at sælge på markedspladser lettere end nogensinde.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details