Menu

Blog

Koongo – Bol Bronze Partnerskab

Vi er meget glade for at kunne annoncere det nye partnerskab mellem Koongo og Bol Bronze.
Bol er en berømt online markedsplads fra Holland, der sælger bøger, legetøj, elektronik og mange andre forbrugerprodukter.
Oprindeligt var Bol.com en online boghandel, men det er blevet den største markedsplads for en lang række produkter i Holland og Belgien.

Og nu er Bol netop blevet en af vores vigtigste partnere. Koongo og Bol er fuldt integreret. Det er en stor mulighed for de handlende, fordi Bols katalog indeholder omkring 22 millioner produkter fordelt på 20 kategorier.

Vores fulde integration med Bol omfatter:

  • Avancerede filtreringsfunktioner
  • Funktioner til kortlægning af kategorier
  • Transformationsfunktioner
  • API-forbindelse, så du nemt kan opdatere dit katalog
  • Forsyningsledelse
  • Synkronisering af ordrer

Som Bronze Partner giver vi også links til specifikke salg af Bol-processer, og vi hjælper Bol-kunder inden for 1 arbejdsdag.

koongo-forsøg

Prøv Koongo med Bol nu!

Koongo er meget pålidelig og praktisk. Startprisen er så lav som 19 € pr. måned. Du kan til enhver tid opdatere dit abonnement i overensstemmelse med din virksomheds behov. Så hvad venter du på for at prøve det nye Koongo Bol-partnerskab?

Desuden er der ingen risiko forbundet, fordi en 30 dages gratis prøveperiode er tilgængelig, og du har tid til at oprette din profil og teste Koongo inden betalingsperioden.

Hvis du vil have flere oplysninger, kan du kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med dine Bol-integrationer.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details