Menu

Blog

Kaufland Marketplace Integration: En omfattende guide

Kaufland Global Marketplace er en alt-i-en-løsning, der giver onlinesælgere mulighed for at sælge nationalt og internationalt på Kauflands salgskanal. Teknologien med flere markedspladser giver sælgere mulighed for at kontrollere alle tilbud, ordrer og produktdata fra en enkelt sælgerportal. Desuden tilbyder Kaufland Global Marketplace support med mange gratis tjenester, der er nødvendige for en vellykket vækst i onlineforretningen og høj brand awareness.

Kaufland Marketplace tilbyder sælgere en ideel infrastruktur til at vokse internationalt og blive en global aktør. Udnyt derfor Kauflands høje brand awareness til at give dine tilbud optimal rækkevidde på Kauflands globale markedsplads i Tyskland, Slovakiet og Tjekkiet.

Kaufland markedsplads

Dine fordele som sælger med Kaufland-integration:

  • Sælg på en af de hurtigst voksende markedspladser i Tyskland
  • Stor rækkevidde: Adgang til 32 millioner besøgende om måneden alene på Kaufland.de
  • Stærk brand awareness: 1.500 Kaufland-butikker i 8 lande
  • Multi-markedsplads-teknologi: én registrering giver adgang til mange Kaufland-markedspladser
  • Multi-channel marketing inkluderet (SEO, SEA, prissammenligninger, sociale medier, kundebrochurer)
  • Relevante betalingsmetoder for alle lande inkluderet
  • En bred vifte af tilslutningsmuligheder og enkel opsætning via GTIN
  • Gratis oversættelsesservice til dine produktdata og kundeforespørgsler
  • Personlig sælgersupport på flere sprog
  • Fair og gennemsigtige betingelser
  • Ingen kontraktlige betingelser. Nem onboarding-proces

At være sælger på Kaufland Global Marketplace hjælper dig med at udvide din salgsstrategi nationalt og internationalt og øge din rækkevidde og målgrupper. Supporttjenester som f.eks. oversættelse af produktdata og kundehenvendelser er tilgængelige for at sikre en vellykket start.

Begynd at sælge på Kauflands salgskanal med Koongo

Kaufland-integration

Forbind din butik problemfrit til Kauflands markedsplads via Koongo. Koongo tilbyder tovejs integration af salgskanaler via API. Denne integration giver mange fordele og muligheder og baner vejen for en mere effektiv, mangfoldig og kundeorienteret e-handelsoplevelse.

Koongo kan håndtere tre primære integrationsområder:

  • Udvikling af nye produkter

  • Synkronisering af produktdata

  • Håndtering af ordrer

Produktskabelse på Kaufland

Du kan bruge Koongo til at styre oprettelsen af nye produkter på Kaufland-platformen. Der er tre forskellige CSV-produktfeeds til at uploade dine produkter på et bestemt sted – Tyskland, Slovakiet eller Tjekkiet.

Produktoprettelse handler om at sikre præcise og aktuelle produktoplysninger på Kauflands sælgerportal. Du skal definere attributter som titel, beskrivelse, billede, EAN-kode eller URL-link. Så du kan nemt mappe dine butiksattributter til Kaufland-attributter. Eller du kan bruge Koongo til at ændre dine butiksdata ved at flette dem eller udtrække data fra en attributværdi. Koongo Macro editor er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at give korrekte oplysninger til slutkunden.

Synkronisering af produktdata

Når produkterne er oprettet i databasen, kan du bruge Kaufland Offer-feeds til at styre synkroniseringen af produktdata. For hvert af Kauflands markeder er der et specifikt Offer-feed, der opdaterer aktie- og prisoplysninger i den relevante valuta.

API-integrationen sikrer synkronisering næsten i realtid. Opdateringsfrekvensen afhænger af dit Koongo-abonnement. For premium-abonnementet kan Koongo tilbyde en opdateringsfrekvens på 5 minutter. Koongo tjekker produktdata i din butik og importerer opdateringer til Koongo-platformen. Derefter uploader den ændringerne via API til Kaufland. Det sikrer, at produktdata på denne markedsføringskanal altid er opdaterede, og forhindrer, at slutkunderne køber produkter, der ikke er på lager. Synkronisering af produktdata strømliner processen med at sælge dine produkter på Kaufland.

Behandling af ordrer

Koongos ordrebehandlingsfunktion håndterer ordrer effektivt og præcist, hvilket gør den til et værdifuldt aktiv for iværksættere og virksomhedsejere inden for e-handel.

Nøglefunktioner i Koongo ordrehåndtering:

  • Automatisering af ordrebehandling: Manuel ordreindtastning kan være tidskrævende og fejlbehæftet. Så Koongo automatiserer ordrebehandlingen, reducerer risikoen for menneskelige fejl og sparer dig for værdifuld tid. Ordrer hentes automatisk fra dine Kaufland-salgskanaler og samles på ét sted. Med Koongo Premium-abonnementet køres din ordreimport hvert 5. minut.

  • Opfyldelse af ordrer: Du kan ekspedere dine ordrer direkte i din butik. Når ordren er gennemført, sender Koongo straks ordrens sporingsnummer til din Kaufland-konto. Det sikrer, at opfyldelsen også er afsluttet på Kaufland, og at varen er klar til forsendelse.

Fordele ved Koongo-ordrebehandling

  • Besparelser på tid og omkostninger: Automatisering af ordrebehandling og lagerstyring reducerer betydeligt den tid og indsats, der kræves for at styre din e-handelsvirksomhed. Det betyder omkostningsbesparelser og forbedret effektivitet for din virksomhed.

  • Reduktion af fejl: Menneskelige fejl i ordrebehandlingen kan resultere i utilfredse kunder og økonomiske tab. Koongo minimerer risikoen for fejl ved at automatisere ordrehåndteringen og opdatere lagerbeholdningen i realtid. Meddelelsen sendes, hvis der er en fejl i ordresynkroniseringen.

  • Forbedret kundeoplevelse: Hurtig ordrebehandling, nøjagtige sporingsoplysninger og effektiv kommunikation forbedrer den samlede slutbrugeroplevelse og virksomhedens succes. Glade kunder er mere tilbøjelige til at blive genkøbere.

Koongo ordrebehandling er en robust løsning til strømlining af ordrebehandling og lagerstyring i din e-handelsvirksomhed. Så hvis du vil tage din onlineforretning til det næste niveau, bør du overveje at implementere Koongo ordrehåndtering for at optimere din e-handel og skabe vækst.

Hvordan kan jeg begynde at sælge på Kaufland?

sælge på Kaufland

Start din 30-dages gratis prøveperiode på Koongo, og upload dine produktdata til Koongo. Tjek derefter Kauflands integrationsguide for at se, hvordan du sætter Kauflands kanalintegration op. Du kan tjekke Koongos månedlige gebyr på Koongos priser. Koongo understøtter yderligere salgskanaler som Google Shopping, Amazon eller eBay. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Kaufland markedsplads og Koongo er enestående.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details