Menu

Blog

Kaufland: Nyd 3 måneders gebyrfrihed + €50 annoncerabat!

Kaufland

Få mest muligt ud af den lukrative julesalgssæson – med Kaufland Global Marketplace! Kom hurtigt og effektivt i gang som sælger på Kauflands markedsplads, og få adgang til 81 millioner potentielle onlinekunder i 5 lande. Sælg nationalt og internationalt i Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Østrig, og udvid din rækkevidde. Registrer dig nu, og få dit eksklusive tilbud!

Med følgende kampagnekode vil nyregistrerede sælgere slippe for deres grundgebyr i tre måneder for alle fem Kaufland-markedspladser. De får også 50 euro i rabat på reklamer for sponsorerede produkter på Kaufland.cz.

Gælder for alle nye registreringer indtil 01.12.2024. Betaling af beløbet er udelukket. Rabatten for reklamer for sponsorerede produkter er en øjeblikkelig rabat i den første salgsmåned, som straks trækkes fra det fakturerede beløb, hvis tjenesterne med reklamer for sponsorerede produkter til Kaufland.cz bruges. Hvis denne månedlige rabat ikke anvendes eller anvendes fuldt ud, fortabes det givne beløb ved udgangen af den relevante måned. Kampagnekode: XMASKOONGO24

Tilmeld dig nu, og øg din juleomsætning!

Forbered dine tilbud optimalt til den øgede efterspørgsel på Kauflands markedsplads nu. Denne tjekliste beskriver de mest kritiske trin til et ekstraordinært julesalg.

Gå til tjekliste

Kaufland Global Marketplace kombinerer alle løsninger på ét sted og gør det muligt for sælgere at sælge nationalt og internationalt med kun én registrering. Begynd at sælge på Kauflands markedsplads i Tjekkiet og Slovakiet, Tyskland, Polen og Østrig, og sørg for optimal rækkevidde for dine tilbud takket være den høje internationale kendskabsgrad til Kauflands brand.

Begynd at sælge på Kauflands salgskanal med Koongo

Forbind ubesværet din butik til Kauflands markedsplads med Koongo. Koongo giver tovejs salgskanalintegration via API og åbner op for mange fordele og muligheder for en mere effektiv, alsidig og kundefokuseret e-handelsoplevelse.

Koongo understøtter tre vigtige integrationsområder:

  • Udvikling af nye produkter
  • Synkronisering af produktdata
  • Håndtering af ordrer

Produktskabelse på Kaufland

Med Koongo kan du effektivt styre oprettelsen af nye produkter på Kaufland-platformen. Du kan uploade dine produkter til fem steder: Tyskland, Slovakiet, Polen, Østrig eller Tjekkiet.

Produktoprettelse fokuserer på at levere nøjagtige og opdaterede produktoplysninger i Kauflands sælgerportal. Kritiske attributter som titel, beskrivelse, billede, EAN-kode eller URL skal defineres. Du kan nemt mappe din butiks attributter til Kauflands krav eller bruge Koongo til at ændre dine butiksdata ved at flette eller udtrække data fra attributværdier. Koongos makroeditor er et kraftfuldt værktøj, der hjælper med at sikre, at der leveres nøjagtige oplysninger til dine kunder.

Synkronisering af produktdata

Når du har oprettet dine produkter i databasen, kan du bruge Kaufland Listings til at styre synkroniseringen af produktdata. Hvert Kaufland-marked har en dedikeret Listing-guide til at opdatere lager- og prisoplysninger i den relevante valuta.

API-integrationen muliggør synkronisering i næsten realtid, og opdateringsfrekvensen afhænger af din Koongo-plan. For brugere af premium-abonnementer tilbyder Koongo opdateringer så ofte som hvert 5. minut. Koongo overvåger løbende produktdata i din butik, importerer eventuelle opdateringer til Koongo-platformen og sender derefter ændringerne via API til Kaufland. Dette sikrer, at dine produktoplysninger altid er aktuelle, forhindrer salg af varer, der ikke er på lager, og strømliner salgsprocessen på Kaufland.

Behandling af ordrer

Koongos ordrebehandlingsfunktion håndterer ordrer effektivt og præcist, hvilket gør den til et værdifuldt aktiv for iværksættere og virksomhedsejere inden for e-handel.

Nøglefunktioner i Koongo Order Management:

  • Automatisering af ordrebehandling: Manuel ordreindtastning kan være tidskrævende og fejlbehæftet. Så Koongo automatiserer ordrebehandlingen, reducerer risikoen for menneskelige fejl og sparer dig for værdifuld tid. Ordrer hentes automatisk fra dine Kaufland-salgskanaler og samles på ét sted. Med Koongo Premium-abonnementet køres din ordreimport hvert 5. minut.

  • Opfyldelse af ordrer: Du kan ekspedere dine ordrer direkte i din butik. Når ordren er gennemført, sender Koongo straks ordrens sporingsnummer til din Kaufland-konto. Dette sikrer, at opfyldelsen også er afsluttet på Kaufland, og at varen er klar til forsendelse.

Fordele ved Koongo-ordrebehandling

  • Besparelser på tid og omkostninger: Automatisering af ordrebehandling og lagerstyring reducerer betydeligt den tid og indsats, der kræves for at styre din e-handelsvirksomhed. Det betyder omkostningsbesparelser og forbedret effektivitet for din virksomhed.

  • Reduktion af fejl: Menneskelige fejl i ordrebehandlingen kan resultere i utilfredse kunder og økonomiske tab. Koongo minimerer risikoen for fejl ved at automatisere ordrehåndteringen og opdatere lagerbeholdningen i realtid. Hvis der opstår en fejl i ordresynkroniseringen, sendes der en meddelelse.

  • Forbedret kundeoplevelse: Hurtig ordrebehandling, nøjagtige sporingsoplysninger og effektiv kommunikation forbedrer den samlede slutbrugeroplevelse og virksomhedens succes. Glade kunder er mere tilbøjelige til at blive genkøbere.

Koongo ordrebehandling er en robust løsning til strømlining af ordrebehandling og lagerstyring i din e-handelsvirksomhed. Hvis du vil tage din onlineforretning til det næste niveau, kan du overveje at implementere Koongo ordrehåndtering for at optimere din e-handel og skabe vækst.

Hvordan kan jeg begynde at sælge på Kaufland?

Start din 30-dages gratis prøveperiode på Koongo, og upload dine produktdata til Koongo. Tjek derefter Kauflands integrationsguide for at se, hvordan du sætter Kauflands kanalintegration op. Du kan tjekke Koongos månedlige gebyr på Koongos priser. Koongo understøtter yderligere salgskanaler som Google Shopping, Amazon eller eBay. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Kaufland Marketplace og Koongo er enestående.

Har du ikke en Kaufland-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details