Menu

Blog

Introduktion til eBay Order Management

Vi har en god nyhed til dig! Du kan automatisere din eBay-markedsplads, hvis du bruger Koongo som din Ebay Order Management. På den måde kan du slippe for nogle kedelige ting som manuel sporing af dine eBay-salg. Du vil bruge din værdifulde tid på vigtigere ting, og i mellemtiden kan du yde bedre service til dine kunder.

Koongo introducerer ordrehåndtering til eBay-markedspladsen. Derfor kan du nu udføre alle eBay-ordre-relaterede handlinger direkte i din butiks backend ved blot at bruge Koongo. Koongo overfører dine eBay-ordrer til din butik og synkroniserer automatisk din beholdning. Du kan også udføre dine eBay-ordrer direkte i din butiks backend. Ordrens sporingsnummer sendes tilbage til din eBay-konto, når den er arkiveret i din butik.

Fordelene ved automatisering

Det er blevet bevist under de forretningsrestriktioner, der var på plads på grund af Covid19-nødsituationen, at automatisering er meget vigtig i dag.
For det første kan automatisering hjælpe dig med at spare penge og tid.
For det andet kan du få mest muligt ud af effektivitet og ressourcer, hvis du bruger automatisering.

  • Du kan bruge den ekstra tid til at fokusere på det, din virksomhed har brug for.
  • Det er altid godt at spare penge, især i usikre perioder.
  • Automatisering gør virksomheder mere effektive, fordi de kan bruge deres ressourcer på en bedre måde.

Derfor sparer eBay-ordresynkroniseringen dig masser af tid, når du sender dine eBay-pakker. Og det giver dig også mere frihed til at tage dig af vigtigere ting.

Tjek manualen til synkronisering af eBay-ordrer

Du kan se, hvor nemt det er at bruge eBays ordresynkroniseringsmanual.

Og hvis du bruger Shopify eller BigCommerce, kan du også klikke for at forbinde din butik med vores app og begynde at arbejde sammen for at opnå gode resultater med det samme.

eBay-ordresynkroniseringen er allerede tilgængelig og kan bruges med e-handelsplatformene Lightspeed, WooCommerce, Magento 1, Magento 2, Prestashop og CCV Shop. Så hvis du overvejer at skifte platform, er du dækket ind hos os.

Salg på eBay markedsplads

Når du integrerer din butik med eBay via Koongo, kan du nemt synkronisere dine produkter, administrere dine eBay-ordrer og øge din salgshastighed.

Det er meget enkelt at fusionere din virksomhed på eBay, og samtidig øger du synligheden af dine produkter, og du bliver en bedre sælger for dine kunder.

Her er, hvad du kan gøre, når du sælger med Koongo og eBay:

  • Konsolider din lager- og ordrehåndtering flydende mellem din butik og eBay
  • Øg dit brands fodaftryk på eBays globale markedspladser
  • Administrer nemt dine eBay-forretningspolitikker
  • Øg din salgshastighed
  • Vis dine produkter til omkring 200 millioner købere på nettet og mobilen

Ordrehåndtering til andre markedspladser

Du er måske også interesseret i andre markedspladsers ordresynkronisering, der understøttes af Koongo. Find integrationsmanualerne nedenfor:

Tjek din platforms integrationsmanual

Hvis du ikke er Koongo-kunde endnu, kan du prøve den 30 dages GRATIS prøveperiode. Se integrationsvejledningen til din e-handelsplatform nedenfor:

Som du kan se, har vi et bredt udvalg af platformsintegrationer, der er tilgængelige for dig, men det er ikke begrænset til dem. Hvis du er e-handler, kan du derfor finde den, du bruger. Og hvis du er et bureau, der administrerer en portefølje af kunder (selv om de bruger forskellige platforme), vil du være glad for at bruge Koongo, fordi du vil kunne spare endnu mere tid blandt dem.

Kontakt os. Vi vil med glæde hjælpe dig

Du skal ikke bekymre dig om tekniske problemer. Koongos supportteam er her for at hjælpe dig med eBay-onboardingprocessen.

For flere detaljer, se venligst eBay-integrationsmanualen eller kontakt os på support@koongo.com.

Vi hjælper dig gerne med integration af eBay-markedspladsen.

Start 30 dages gratis prøveperiode på Koongo nu

Start Koongos prøveperiode nu. Og få glæde af Koongo i 30 dage helt gratis. Du får fuld adgang til Koongos funktionalitet og til en fuld supportdækning.

Men hvis du går i stå med noget, skal du bare give os besked på support@koongo.com, så hjælper vi dig gerne.

Du skal ikke bekymre dig om tekniske problemer. Koongos supportteam er her for at hjælpe dig med Ebay-integrationen, så start din gratis periode nu.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details