Menu

Blog

idealo Checkout Order Management udgivet

idealo order

Koongo introducerer ordrehåndtering til idealo. Det er muligt at aktivere ordrehåndteringen for idealos checkout-funktion, hvor hele købet foregår på idealo-platformen. For eksempel importerer Koongo dine idealo checkout-ordrer direkte i din Shopify-, WooCommerce-, CCV Shop -, Lightspeed-, Magento- eller Magento 2-butik-backend.

Den automatiske ordrehåndtering vil derefter hjælpe dig med at udføre alle idealo-ordre-relaterede handlinger direkte i din butiks backend. Koongo overfører dine idealo-ordrer til din butik og synkroniserer din lagerbeholdning. Du kan også udføre dine idealo-ordrer direkte i din butiks backend. Ordrens sporingsnummer sendes tilbage til din idealo-konto, når den er arkiveret i din butik.

Sælg på idealo: idealo Checkout ordrehåndtering

Hentning af din idealo Checkout-ordre

Du kan hente alle nye ordrer via REST API og bekræfte modtagelsen af dem ved at returnere et ordrenummer (som er oprettet af dit system). Det er kun muligt at hente nye ordrer én gang. Det er i øjeblikket ikke muligt at modtage et opkald fra en anden ordre, inklusive dem, der allerede er modtaget af dit e-handelssystem.

Desuden vil idealo for hver ordre sende oplysninger om indkøbskurven med de priser, der var gældende på købstidspunktet. Den vil også sende faktura- og leveringsadresser, yderligere kontaktoplysninger, betalings- og leveringstyper, oplysninger om leveringsløfte og kundens valgte leveringsmulighed.

Bemærk: Sørg for, at du selv konfigurerer dine momssatser i dit/dine system(er), da idealo ikke har omfattende viden om dine skatteforpligtelser.

Vil betalingsstatus også blive sendt?

Oplysninger om betalingsstatus hentes via de respektive betalingstjenesteudbyderes grænseflader og er derfor ikke omfattet af API’en for ordredata. API’en vil dog give det tilsvarende transaktions-ID fra betalingstjenesteudbyderen, så dit system kan tildele betalingstransaktionerne til en ordre.

Sender oplysninger om forsendelsesstatus til idealo:

Når du har overdraget en forsendelse til pakkeservicen eller speditøren, kan du bruge API’en for ordredata til at sende idealo forsendelsesoplysningerne for den pågældende ordre, herunder den anvendte forsendelsestjeneste og pakke-/sporingsnummer.

Sender oplysninger om afbestillinger og returneringer til idealo:

Du kan også bruge API’en til ordredata til at informere idealo om eventuelle annulleringer, delvise annulleringer eller returneringer.

Sælg på idealo: Integrer din butik med Koongo

Sælg på idealo med Koongo. Når du integrerer din butik med idealo via Koongo, kan du nemt synkronisere dine produkter, administrere dine idealo-ordrer og øge mængden af dit salg.

Du kan også bruge andre platforme til at sælge dine varer som Wish-ordresynkroniseringen er også tilgængelig for andre e-handelsplatforme som Amazon, Beslist, Bol.com, Ebay, Miinto og Wish .

Her er, hvad du kan gøre, når du sælger med Koongo og idealo:

  • Konsolider din lager- og ordrehåndtering flydende mellem din butik og idealo
  • Udvid dit brands fodaftryk på idealos globale marked
  • Administrer dine idealo-forretningspolitikker meget nemt
  • Øg dit antal salg

idealo ordresynkroniseringsmanual

Ordrehåndtering til andre markedspladser

Du kan også finde interesse i nogle andre markedspladsordresynkroniseringer, der understøttes af Koongo. Find deres integrationsmanualer nedenfor:

Start 30 dages gratis prøveperiode på Koongo nu

Start Koongos prøveperiode nu. Og nyd Koongo GRATIS i 30 dage. Du får fuld adgang til Koongos funktionalitet og til fuld supportdækning.

Hvis du alligevel går i stå med noget, så skriv til os på support@koongo.com, så hjælper vi dig gerne.

Du skal ikke bekymre dig om tekniske problemer. Koongos supportteam er her for at hjælpe dig med idealo onboarding-processen, så start din gratis periode nu.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details