Menu

Blog

Sådan sælger du på Spartoo

Hvorfor skal du sælge på Spartoo? Spartoo er en 15 år ung fransk modevirksomhed med mere end 14 millioner unikke besøgende om måneden i Europa. Det er hurtigt blevet en af de mest succesfulde online modeforhandlere i Europa.

Spartoo har en solid tilstedeværelse i mere end 30 lande, herunder Frankrig, Tyskland, England, Italien og Spanien. Den arbejder også med mere end 3.500 mærker og 300.000 modeller, og derfor er det meget vigtigt at optræde på Spartoo. Spartoo har mere end 450 millioner registrerede brugere og 331 millioner online-shoppere på mere end 12 sprog.

SÆRTILBUD: Vil du have et gratis 6-måneders abonnement hos Spartoo? Vælg Koongo som din onboarding-partner, og spar 39 € om måneden! Få mere at vide.

Fordele ved at sælge på Spartoo Marketplace

Spartoo er den første markedsplads, der er specialiseret i sko og mode. Du kan sælge alt, hvad der handler om mode på Spartoo, så fra skønhed og kosmetik til tasker, sko, tilbehør og meget mere.

Spartoo kan give dit brand stor opmærksomhed, fordi det er til stede i mange lande. Derfor kan du få adgang til internationale markeder og straks øge antallet af lande, hvor du sælger, og forbedre din fortjeneste.

Dine kunder har 30 dages returret, og i nogle lande er der gratis returret, så du kan yde en rigtig god kundeservice. Fransktalende lande har flere fordele ud fra dette synspunkt.

Du kan bruge EAN-koderne til at sikre bedre synlighed af dit brand og dine produkter. Det er ikke obligatorisk, men det anbefales på det kraftigste

Det er muligt at brugebilleder og produktbeskrivelser afhøj kvalitet for at få dine produkter til at skinne.

Spartoo er ansvarlig for kundeservice i alle lande og har etantisvindelsystem på plads for at reducere risici og omkostninger.

Vil du have et gratis 6-måneders abonnement hos Spartoo? Vælg Koongo som din onboarding-partner, og spar 39 € om måneden! Få mere at vide.

Ting, du skal overveje, hvis du sælger på Spartoo

Spartoo giver dig mulighed for at sælge dine modevarer, men der er nogle omkostninger forbundet med det.

Du skal måske betale nogle provisioner til Spartoo:

  • 20% provision på monobrands
  • 15% provision på multibrands
  • 15% provision på skønhed/kosmetik (uden månedligt gebyr)

Hvorfor er det en fordel at sælge på Spartoo med Koongo?

Koongo er fuldt integreret med Spartoo-markedspladsen. De har for nylig implementeret en API-løsning, der gør det muligt at integrere enhver butiksplatform med Spartoo. Dine produktpriser, lagerbeholdning og nye produkter vil blive synkroniseret via API i realtid. Det er muligt at få alle dine ordrer replikeret automatisk i din butik og i Koongo. Koongo tilbyder også en ordresynkroniseringsfunktion mellem Spartoo og Koongo til Shopify-, Magento- og CCV Shop-platforme. Du kan udføre ordrerne fra et enkelt administrationspunkt (forsendelse, sporing, returnering, fakturaer) uden at gå ind i Spartoo for at håndtere en indgående ordre.

Koongo holder altid dine data opdaterede med en uovertruffen opdateringsfrekvens for både produkter og ordrer, så de automatisk opdateres, når der foretages ændringer i din butik. Du får mulighed for at tilpasse dine tilbud, produkt- og fragtpriser før andre handlende. På den måde vil du altid kunne tilbyde den bedst mulige aftale.

Andre avancerede funktioner fra Koongo

  • Avancerede filtreringsfunktioner: Du kan filtrere næsten alt for kun at eksportere det, du har brug for. Fra produktattributter til specifikke søgeord. Hvis du bruger Koongo, kan du bruge alle dine attributdata til avancerede filtreringsformål.
  • Kortlægning af kategorier: Du kan mappe dine eksisterende kategorier med dem, der leveres af Spartoo markedsplads
  • Transformationsfunktioner: Du kan redigere og transformere alle dine katalogattributoplysninger og -data ved hjælp af Koongos indbyggede transformationsværktøj. Værktøjet til valutaomregning og valutakurs, de udvidede betingede værktøjer, den avancerede attributudgave og brugen af regulære udtryk til automatisk at udføre en produktprisforhøjelse eller attributudgave vil helt sikkert forbedre kvaliteten af dit datafeed.
  • API-forbindelse: Det holder alle dine katalogoplysninger opdateret, produktpriser tilpasset. Det håndterer også ordrer automatisk og ubesværet fra din Store- eller Koongo-platform.

Tilmeld dig gratis nu

Som du måske ved, tilbyder Koongo fuld støtte til mere end 500 markedspladser og salgskanaler over hele verden, herunder Spartoo. Du vil ikke fortryde, at du gav Koongo en chance. Det understøtter fuldt ud enhver eksisterende platform fra Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce til enhver tredjeparts brugerdefineret platform. Du skal bare tilmelde dig for at se, hvordan Koongo er i stand til at forbedre og øge dit salg. Der er ingen risiko forbundet, 30 dages gratis prøveperiode er tilgængelig.

For flere detaljer kan du se Spartoos integrationsmanual eller kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med din Spartoo-integration.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details