Menu

Blog

Nem guide til håndtering af Shopify-udvekslinger til din butik

Lad os se det i øjnene: Produktombytninger er uundgåelige for e-handelsforhandlere og vil ikke forsvinde foreløbig. Så hvis kunderne skal blive ved med at komme tilbage, er det vigtigt at sørge for en smidig bytteproces. Og det kræver et stærkt Shopify-system til håndtering af byttehandler.

De fleste Shopify-ejere står dog over for et problem: Shopify mangler et automatisk indbygget system til udvekslingsprocesser. En hurtig Google-søgning afslører, at der er hundredvis af muligheder på Shopify-markedet for at løse dette problem. Men det siger sig selv, at ikke alle disse værktøjer er bygget på samme måde.

Vi har styr på det, når det gælder om at finde den bedste udvekslingsløsning. Denne liste over de 5 bedste exchange management-apps blev udarbejdet ved at analysere app-store-rating, brugeranmeldelser, appens topfunktioner og andre subjektive parametre.

Vi håber, at disse oplysninger hjælper dig i din søgen efter den bedste ombytningsløsning til din butik.

  • Helplama Helpdesk
  • Returngo – Retur- og bytteportal
  • Lykkelig tilbagevenden
  • AfterShip Returns Center
  • Loop vender tilbage

De 5 bedste Shopify Exchange Management-apps at overveje

For at gøre det nemmere har vi samlet en liste over populære Shopify-løsninger. De kan hjælpe dig med at administrere byttehandler i din butik.

Helplama Helpdesk

Shopify-udvekslinger

Kilde: https://helpdesk.helplama.com/home/

I modsætning til mange andre løsninger på denne liste er Helplama Helpdesk ikke designet specifikt til håndtering af udvekslinger. Det er en alt-i-en-løsning til alle dine Shopify-krav og -udfordringer. Helplama Helpdesks fremragende funktioner til ordrehåndtering og automatisering af e-handel kan være ekstremt værdifulde til at optimere din ombytningsproces.

For eksempel giver Helplamas automatiserede selvbetjeningsreturportal dine kunder mulighed for at vælge de varer, de vil returnere eller bytte. Og automatisk afgive en returordre. Samtidig kan det integreres med andre marketingværktøjer/e-handelsplatforme, som du allerede bruger i din virksomhed.

Den virkelige værdi af Helplama Helpdesk kommer fra dens omfattende kundesupportfunktioner kombineret med billige prisplaner. Det er en multikanal-helpdesk, der er designet til e-handelsteams af forskellig størrelse.

Topfunktioner:

  • Helplama Helpdesk indeholder en række automatiseringsfunktioner til e-handel, som hjælper med at reducere manuelle, gentagne opgaver.
  • Med et enkelt klik kan dine kunder nemt downloade returlabels.
  • Helplama Helpdesk er også en af de få helpdeske, der indeholder et automatiseret træningsmodul til træning og test af dine teammedlemmer.
  • Helpdesken overvåger kundernes ordrer døgnet rundt. For at sikre, at ingen bliver forsinket, mens de er under behandling eller i transit. Dette omfatter også automatiske advarsler.

App-link: https://helpdesk.helplama.com/home/

Returngo – Retur- og bytteportal (Samlet bedømmelse: 4/5⭐, 207 anmeldelser)

Shopify-udveksling

Kilde: https://apps.shopify.com/returngo

Returngo – Return & Exchange Portal er en omfattende løsning til automatisering af din Shopify-bytteproces. Med tilpassede arbejdsgange, der kan automatisere opgaver som udskrivning af forsendelsesetiketter, sporing af ombytningsforsendelser og meget mere.

Det bedste ved Returngo – Return & Exchange Portal-appen er, at du kan oprette en brugerdefineret returportal, der gør det nemmere for dine kunder at returnere produkter. Du kan også konfigurere brugerdefinerede returregler og -statusser, sende automatiserede e-mails til kunder og spore ombytninger, returneringer og tilbagebetalinger.

Værktøjet er designet til at tilskynde til produktombytninger eller butikskredit i stedet for tilbagebetalinger og returneringer. Det er muligt med en butikskreditløsning, der er direkte integreret i din butik.

Topfunktioner:

  • Opret en selvbetjent returportal, så dine kunder nemt kan administrere og følge status for deres bytteanmodninger.
  • Som en del af din butiks politik kan du oprette tilpassede regler, betingelser for berettigelse, beslutninger og ombytningsårsager.
  • Appen indeholder en Return Score AI-algoritme, der genererer en række alternativer til tilbagebetaling, som dine kunder kan vælge imellem.
  • Appen indeholder et dedikeret supportteam, som altid er klar til at hjælpe dig med at konfigurere din portal og optimere din udvekslingsproces.

App-link: https://apps.shopify.com/returngo

Happy Returns (Samlet bedømmelse: 4/5⭐, 9 anmeldelser)

Happy Returns er en platform for oplevelser efter købet. Den har til formål at forbedre flere aspekter af en butiks efterkøbsproces, herunder håndtering af ombytninger. En af de bedste funktioner i Happy Returns er byttefunktionen med et enkelt klik. Den sender automatisk et forslag til ombytning til dine kunder baseret på årsagen til returneringen og lagerbeholdningen.

Happy Returns tilbyder også en brugerdefineret returportal med bekræftelsesmeddelelser, en lang række politiske regler og automatiseringer, der kan hjælpe dig med din bytteproces. Endelig sikrer Happy Returns, at alle transaktioner registreres i realtid på din Shopify-konto og i Happy Returns-dashboardet.

Topfunktioner:

  • Happy Returns indeholder robuste sporings- og rapporteringsfunktioner. Det giver dig mulighed for nemt at spore lagerbeholdningen, håndtere ombytninger, overvåge status og meget mere.
  • Brugerdefinerede bytte-/returvinduer og regler for specifikke varer, kampagner, helligdage eller slutsalg kan nemt sættes op.
  • Skab en enkel international udvekslingsoplevelse med flere sprog, foretrukken transportør baseret på placering osv.
  • Appen giver dig adgang til over 4000 personlige Return Bar-steder i hele USA, hvor dine kunder kan aflevere deres varer uden mærkning.

App-link: https://apps.shopify.com/happyreturns

AfterShip Returns Center (Samlet bedømmelse: 4.6/5⭐, 1807 anmeldelser)

Kilde: https://apps.shopify.com/returns-center-by-aftership

AfterShip Returns Center er en velkendt platform, der indeholder alt, hvad man kan ønske sig af en løsning til håndtering af udvekslinger, samt et par nye funktioner. Platformen indeholder standardfunktioner til byttehåndtering som bytteportaler med branding, on-demand forsendelsesetiketter og QR-koder til kunder samt regler til automatisering af bytteprocessen.

Du vil også opdage, at AfterShip Returns Center indeholder tilstrækkelige værktøjer til ikke kun at håndtere ombytninger, men også hele dit retursystem. Appen giver dig mulighed for effektivt at administrere alle dine udvekslingsanmodninger, sende branded kommunikation, integrere med populære operatører og meget mere.

En anden tiltalende funktion ved AfterShip er den detaljerede rapportering. Den er beregnet til at give indsigt i din bytteproces og i kundens oplevelse af dine produkter.

Topfunktioner:

  • Dine kunder kan bruge appen til automatisk at vælge en ombytningsmetode med faste forsendelsespriser baseret på deres land, region, produkttype, tag, opløsning og årsag.
  • Gør det nemmere for dine kunder at bytte ved automatisk at generere eller manuelt at uploade forudbetalte labels.
  • Opsæt hurtigt og nemt brandede notifikationer for at holde kunderne engagerede med sømløse opdateringer efter købet.
  • Appen reducerer manuelle opgaver ved automatisk at opdatere ordrernes udvekslingsstatus baseret på foruddefinerede regler.

App-link: https://apps.shopify.com/returns-center-by-aftership

Loop Returns (Samlet bedømmelse: 4.5/5⭐, 15 anmeldelser)

Loop Returns er en omfattende ombytnings-/returneringsplatform, der kan håndtere ombytninger for din Shopify-butik. Hovedårsagen til, at denne løsning skilte sig ud i et hav af løsninger til børsstyring, er, at den har en “hands-off”-tilgang til børsstyring.

Loop Returns indeholder en masse funktioner til opfyldelse af krav, herunder muligheden for at oprette en branded portal til håndtering af anmodninger om ombytning/returnering, automatiseringsregler/triggere, generering af returlabels, e-mailnotifikationer og meget mere.

Alt dette er pakket ind i en retur- og ombytningsapplikation. Den kan skræddersys til din virksomheds regler og politikker. Så hvis du er på udkig efter en alt-i-en-løsning til bytte- og returhåndtering, er Loop Returns en god mulighed at overveje.

Topfunktioner:

  • Opret en branded portal, der automatisk håndterer ombytninger og returneringer, da Loop returns automatisk håndhæver dine tilpassede politiske regler.
  • Platformens automatiseringsfunktioner gør det muligt for dit kundesupportteam at håndtere udvekslinger i stor skala og samtidig være sikker på, at udvekslinger nemt behandles i baggrunden.
  • Appen indeholder også unikke funktioner som en avanceret rapporteringspakke, justerbart ekspeditionsgebyr, konfigurerbare returvinduer, smartere rabatordninger og så videre.
  • Loop forbinder problemfrit din Shopify-butik med den fysiske verden, så dine kunder kan returnere produkter til lagre, leverandører, donationscentre og reparationscentre.

App-link: https://apps.shopify.com/loop-returns

Konklusion

Det afslutter vores liste over de bedste løsninger til håndtering af Shopify-udveksling. Som tidligere nævnt er ikke alle disse værktøjer opbygget på samme måde, så vi anbefaler, at du prøver dem alle for at få en fornemmelse af, hvordan de fungerer. Hvis du ønsker at forbedre din e-handel ved at indarbejde et pålideligt byttesystem, vil en af de ovennævnte apps kunne klare opgaven.

Vi anbefaler, at du gennemgår disse apps med dine behov, mængden af returneringer, aktuelle udfordringer, din virksomheds størrelse og aktuelle behov for returhåndtering i tankerne og ser, hvilken løsning der passer bedst til din butik.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details