Menu

Blog

De nye funktioner i Koongo vil hjælpe med at forbedre din virksomhed endnu mere

Den nye Koongo-app udkommer snart med et unikt design og funktioner. Det vil hjælpe dig med at forbedre alle aspekter af optimering af dit produktfeed og håndtering af dine ordredata. Læs mere om de nye funktioner, og hvordan du kan få gavn af dem.

Den nye makro-editor: Optimer nemt dit datafeed

I den tidligere version af Koongo var man nødt til at skrive komplicerede udtryk for at opnå avancerede operationer med attributværdier. Med den nye Macro Editor har du kontrol over din datafeed-styring, så du kan foretage hurtige og nemme justeringer for at sikre maksimal ydeevne.

Lær, hvordan du tilpasser dit datafeed med enkle matematiske og tekstmæssige operationer, som f.eks. at hæve priser, fastsætte forsendelsesomkostninger, justere afgifter eller opdatere dine produktbeskrivelser.

Koongo ny makro-editor

De nye matematiske operationer

Du kan nemt ændre din pris eller andre attributværdier:

  • opdatere eller justere produktpriser for bestemte kanaler i henhold til en eksisterende attribut
  • opsæt individuelle salgsbetingelser for udvalgte grupper af produkter baseret på ting som forskellige skattesatser eller rabatter
  • anvende enhver form for afrunding, talformatering eller beregning mellem attributter og anvende specifikke tillæg eller rabatter afhængigt af resultaterne
  • Hold dine prisvalutaer automatisk opdateret for hvert land

Dine tekster og beskrivelser bliver endnu bedre

De nye knapper og rullemenuer betyder, at du nemt kan justere dine tekster og beskrivelser uden at spilde værdifuld tid. Det giver dig også mulighed for det:

  • udtrække ord fra beskrivelsen, for eksempel “farven grøn”
  • indstil den maksimale længde af dine tekster
  • ændre data for attributter, som f.eks. at opdele dine tekster, beskrivelser eller titler
  • Fjern alle HTML-tegn
  • kun store bogstaver som det første tegn i dine produktnavne og meget mere…

Produktfilteret: Vælg de rigtige produkter til eksport til specifikke markedspladser og kanaler

Det nye produktfilter tilbyder flere filtreringsmuligheder, så du kan eksportere de helt rigtige varer til specifikke salgskanaler. Du kan bruge en hvilken som helst af butikkens attributter til denne filtrering og også indstille forskellige filtreringskombinationer.

Forbedret kortlægning af kategorier

Nogle online markedspladser som Amazon, eBay eller Miinto kræver, at man bruger deres egne kategorier i produktfeedet. I Koongo kan du nemt mappe dine butikskategorier til markedspladsen under fanen Kategorimapping.

Har du lyst til at prøve Koongo med de nye funktioner?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details