Menu

Blog

Sammenligning af CCV Shop Marketplace-apps

I dag er et produktdatafeed et grundlæggende krav for at sælge eller reklamere for produkter online. Alle markedspladser eller produktannonceringstjenester kræver et specifikt datafeed, der kan opfylde deres krav og specifikationer. For de fleste markedspladser kan API-integration med ordresynkronisering være et must-have.

API-integrationen med ordresynkronisering giver dig mulighed for at synkronisere dine produktdata med det samme og overføre alle dine markedspladsordrer til din CCV Shop-butik. Alle ordrer fra tilsluttede markedspladser kan håndteres direkte i din CCV-butik, og din butiks lageroplysninger opdateres automatisk.

Der er så mange apps, du kan bruge til at forbinde forskellige markedspladser. Desværre er det ikke alle, der kan opfylde dine behov til en rimelig pris. At finde den rigtige app til en bestemt markedsplads kan være en udfordrende og tidskrævende opgave. For at tydeliggøre de muligheder, der findes på markedet, og spare dig for utallige timer, analyserer vi i denne artikel 6 forskellige udbyderapps, der findes i CCV Shop-appbutikken.

Hvordan kan en markedsplads-app forbedre salget?

Du spørger måske dig selv: Hvorfor skal jeg bruge en markedsplads-app? Hvilke krav skal appen opfylde? Hvordan vælger man den mest passende? En markedsplads-app vil helt sikkert hjælpe dig med at forbinde din butik med den valgte markedsplads. Nogle avancerede funktioner som produkt- og kategorifiltrering, API-forbindelse, ordresynkronisering eller datatransformationsmuligheder kan dog tilbydes af et mindre antal udbydere af markedspladsintegration.

De avancerede funktioner kan gøre en reel forskel, reducere dine omkostninger og øge salget i din butik uden besvær. Kort sagt skal en markedsplads-app hjælpe dig med at nå tre hovedmål:

  • Opfyld kravene til datafeed: Hver markedsplads har sine egne krav, obligatoriske attributter og specifikke taksonomier. En API-integration giver dig mulighed for at opfylde alle kanalkrav på den mest effektive måde. Derudover bør den give mulighed for at udvælge og omdanne dine nuværende data for at tilpasse den information, som markedet modtager.
  • Forbedr dine produktdata: Jo bedre dine produktdata er, jo mere sandsynligt er det, at dit salg vil vokse. En markedsplads-app bør tilbyde et stort antal optimeringsværktøjer, så du kan få mest muligt ud af dine eksisterende katalogoplysninger. For eksempel bør det give dig mulighed for at optimere dele af dit eksisterende katalog, uden at du behøver at ændre et eneste komma på CCV-butikniveau. Titler, beskrivelser, etiketter, priser, rabatter, forsendelsesomkostninger er blot nogle af de attributter, der skal optimeres for hver salgskanal. For at opnå en god optimering skal markedsplads-appen tilbyde så mange avancerede værktøjer som muligt; conditionals, avancerede filtreringsmuligheder, attributsammensætning eller brug af regulære udtryk er absolut et must-have, når det gælder optimering af dit datafeed.
  • Udfør markedspladsordrer direkte i din CCV-butik: Ordresynkroniseringen importerer alle dine markedspladsordrer ved siden af dine CCV-ordrer. Det giver dig mulighed for at kontrollere alle dine ordrer, overføre forsendelsesdata (f.eks. sporingsnummer) fra butikken til markedspladsen og udføre eller annullere dine markedspladsordrer direkte i din CCV-butik. Din butik bliver et enkelt integrationspunkt med altid opdaterede lageroplysninger. Dette fører til et minimum af ordrer på dine udsolgte produkter, til en bedre vurdering af forhandlerne og til mere salg på markedspladsen.

Hvilken app kan jeg bruge til Bol.com eller Beslist.nl?

Som I måske alle ved, er Bol.com den førende markedsplads i Holland for bøger, elektronik, legetøj og mange andre produktkategorier. Beslist.nl er ikke så stor endnu, men den vokser hurtigt. Hvis dit målmarked er Holland eller endda Belgien, bør du begynde at sælge på begge markedspladser så hurtigt som muligt. De vil få din butiks salg til at vokse eksponentielt, så snart dine produkter udbydes, og tusindvis af købmænd kan ikke tage fejl af det.

Koongo sammenlignede de 5 bedste apps, der i øjeblikket er tilgængelige i CCV apps store, i betragtning af at der er brug for mindst 5000 produkter, ordresynkronisering og 2 salgskanaler, Bol.com og Beslist.nl. Du kan tjekke priserne og de ekstra funktioner, som udbyderne af marketplace-appen tilbyder.

KoongoJustFEEDAdvertentiePlanetE-SS APPEffectConnect
Pris29.95€+29.95€79€149€35€+35€174€
Kanalgrænse23822
Produktgrænse50005000500050005000
Ordrehåndtering inkluderetJaJaJaJaJa
Gratis prøveperiodeJaNejJaNejJa
Opsætning af onboardingGratisGratisGratis50€+50€Gratis
Pris for yderligere 10K produkter24.95€ (80K)119€100€Ikke oplyst199€
App-linkBol/BeslistLinkLinkBol/BeslistLink

Kun for CCV-shopbrugere leverer Koongo specifikke apps til de mest populære markedspladser, såsom Amazon, Miinto og Bol.com, også Beslist.nl. Disse apps giver dig mulighed for at forbinde et gennemsnitligt handelskatalog (op til 5000 produkter) med en enkelt salgskanal for kun 29,95 € pr. måned med alle avancerede funktioner inkluderet.

Hvis der skal importeres et stort forhandlerkatalog (5000+ produkter), skal du ud over den specifikke Koongo-app til markedspladsen (Bol.com eller Beslist.nl) også bruge Koongos Feed & Affiliate Marketing-værktøjsapp. Brugen af Koongo feed-appen vil bryde alle eksisterende grænser, da den tilbyder ubegrænset produktmængde med avancerede funktioner, blot for yderligere 24,95 €. For eksempel vil en Bol.com-forbindelse med ubegrænsede produkter, ekstra funktioner og API-forbindelse koste 29,95€ + 24,95€. Hvis du også har brug for at bruge den i kombination med Beslist.nl, skal du også tilføje den specifikke markedsplads-app.

Sådan forbinder du andre reklamekanaler

Sammenligningstabellen nedenfor vil være nyttig for CCV Shop-ejere med lavere budgetter eller købmænd, der ønsker at styre marketingkampagner på egen hånd. Det handler om at sammenligne de tjenester og funktioner, du får med startpakken hos bestemte udbydere af datafeed-værktøjer. Som du kan se, er der store forskelle med hensyn til ekstra funktioner eller maksimal tilladt produktmængde, der tilbydes, når den laveste pakke bruges. Det er vigtigt at bemærke, at ingen af de sammenlignede tjenester tager nogen procentdel af dit salg, og at de kun tilbydes med en månedlig betaling.

KoongoJustFEEDAdvertentiePlanetE-SS APPEffectConnectKanalisérbar
Pris24.95€39€39€35€49€19€
Produktgrænse8000050025005001000500
Kanalgrænse50115113
Ordrehåndtering inkluderet i planenNejJaNejJaJaNej
Gratis prøveperiodeJaNejJaNejJaJa
Opsætning af onboardingGratisGratisGratisBetaltGratisGratis
Liste over understøttede kanalerLinkLinkLinkLinkLinkLink
App-linkLinkLinkLinkLinkLinkLink

Som du kan se, tilbyder Koongos startpakke den laveste pris (24,95 €) af alle de sammenlignede tjenester og værktøjer. I betragtning af at det gennemsnitlige handelskatalog er på op til 5000 produkter, giver Koongos startpakke alle de nødvendige funktioner til en passende kanalforbindelse.

Hvis startpakken opfylder dine CCV Shop-krav, og du bare mangler ordrehåndteringstjenesten, kan du i stedet for startpakken bruge den specifikke markedsplads-app for 29,95 € pr. måned.

For at få en gratis prøveperiode skal du blot installere Koongo Feed & Affiliate Marketing-værktøjsappen i CCV apps store eller kontakte os på support@koongo.com.

Top 6 CCV-markedsplads-apps

Koongo

Koongo er en datafeed-værktøjstjeneste i Tjekkiet med solid erfaring inden for feed management-tjenester.

Koongo tilbyder:

  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Ordresynkronisering til udvalgte online markedspladser
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • +500 understøttede kanaler på verdensplan
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis hjælp til onboarding

Du kan få flere oplysninger på Koongos hjemmeside.

Bare fodre

Just FEED er et datafeed-værktøj, der ligger i Holland og er specialiseret i de hollandske kanaler.

Just FEED tilbyder:

  • Bid manager-funktion
  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Ordresynkronisering til udvalgte online markedspladser
  • Holland og Belgien ligger kanaler
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis hjælp til onboarding

Du kan få flere oplysninger på JustFEED’s hjemmeside.

AdvertentiePlanet

AdvertentiePlanet er en datafeed-værktøjstjeneste i Holland, der hovedsageligt er specialiseret i hollandske og belgiske kanaler.

AdvertentiePlanet tilbyder:

  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Ordresynkronisering til udvalgte online markedspladser
  • Holland og Belgien ligger kanaler
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis hjælp til onboarding

Du kan få flere oplysninger på AdvertentiePlanets hjemmeside.

E-SS app

E-System Solutions er en datafeed-værktøjstjeneste i Holland med fuld integrationsservice og nogle internationale kanaler.

E-SS tilbyder:

  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Ordresynkronisering til udvalgte online markedspladser
  • Hollandske og belgiske kanaler og internationale kanaler
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • Brugervenlig grænseflade

Du kan få flere oplysninger på E-SS’ hjemmeside.

EffectConnect

EffectConnect er et datafeed-værktøj i Holland med specifikke og internationale kanaler.

EffectConnect tilbyder:

  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Ordresynkronisering til udvalgte online markedspladser
  • Hollandske og belgiske kanaler og internationale kanaler
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis hjælp til onboarding

Du kan få flere oplysninger på EffectConnects hjemmeside.

Kanalisérbar

Channable er en datafeed-værktøjstjeneste i Holland med en bred vifte af tilgængelige kanaler.

Channable tilbyder:

  • API-forbindelse for udvalgte kanaler
  • Hollandske og belgiske kanaler og internationale kanaler
  • Skabeloner, der kan tilpasses
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis hjælp til onboarding

Du kan få flere oplysninger på Channables hjemmeside.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details