Menu

Blog

Blue Winston – Google AdWords gjort nemt

Vi er glade for at kunne annoncere vores nye branchepartner Blue Winston. Blue Winston opretter dine Google AdWords-kampagner og administrerer dem for alle produkter i din Magento-butik. Koongo understøtter Blue Winston ud af boksen, se nedenfor.

Om Blue Winston

Vi er Blue Winston, og vi elsker at gøre dine AdWords-kampagner mere effektive. Faktisk er det ikke kun os. Det er Blue Winston, den professionelle kunstige intelligens til Google AdWords, der gør det.

Opret forbindelse én gang

Opret kun forbindelse én gang, og du kan oprette og bruge dine kampagner for evigt. Din produktliste opdateres, hver gang der sker en ændring på din hjemmeside. Det betyder, at du aldrig vil annoncere for produkter, du har udsolgt, og at alle nye produkter automatisk bliver tilføjet blandt andre. Ingen unødvendige penge brugt på AdWords.

Unikke annoncer for hvert produkt

Vi opretter unikke annoncer for hvert produkt på din hjemmeside. Det betyder, at hvert enkelt produkt får sin egen annonce med oplysninger om størrelse, pris eller lagerbeholdning. Desuden vil annoncen føre din kunde direkte til webstedet med produktet. Ingen unødvendige klik for din kunde.

Kunstig intelligens

Blue Winston arbejder på din kampagnes resultater 24/7. Han indstiller prisen pr. klik for hvert enkelt produkt separat og tænder og slukker for dine produkter på grund af deres ydeevne. Han analyserer løbende disse data og forbedrer dem for at opnå bedre resultater.

Koongo støtter Blue Winston!

  • Hvis du er nuværende Koongo-bruger, kan du gå til vores butik og bestille Blue Winston Plugin til Koongo Connector. Plugin’et leveres GRATIS!
  • Hvis du ikke er Koogo-bruger, skal du gå til vores butik og bestille Koongo Connector for Magento for at forbinde din Magento til Blue Winston.

Brug følgende RABATKODE for at få 20% rabat på Koongo Connector:

  • Kode: BW-20-RABAT
  • Brug i Koongo Store. Gælder indtil 9. maj 2014

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details