Menu

Blog

Beslist-integration: Sælg nemt på den førende hollandske markedsplads

Hvad er fordelene ved at tilbyde dine produkter på Beslist? Beslist.nl er en hollandsk online shoppingplatform, der giver købere mulighed for at sammenligne priser og købe en bred vifte af produkter fra forskellige onlineforhandlere. Det fungerer som et prissammenligningswebsted, der hjælper kunder med at finde de bedste tilbud på produkter som elektronik, tøj, husholdningsartikler og meget mere.

Beslist-integrationen fra Koongo forenkler processen med at liste og administrere dine produkter og sælge på Beslist.nl. Det gør det lettere for e-handelsvirksomheder at nå ud til et bredere publikum og øge deres online salgstilstedeværelse på det hollandske marked.

Hvad handler Beslist om?

Beslist.nl, der blev grundlagt i 2005 i Holland, startede oprindeligt som et sammenligningswebsted. Da priserne på onlineprodukter blev mere ens, blev det til et online shoppingcenter og en markedsplads. Tilbyder forskellige produkter på tværs af flere kategorier. De opererer med en affiliate marketing-model, hvor de tjener provision på salg, der foretages via deres platform. I årenes løb har Beslist.nl gradvist udviklet sig til at give forbrugerne en bekvem shoppingoplevelse og samtidig hjælpe dem med at finde de bedste tilbud.

Fordele ved at sælge på Beslist Marketplace

beslist integration

At sælge på Beslist giver flere fordele for onlineforhandlere og virksomheder:

  • Øget synlighed: Beslist er en velkendt og populær online salgskanal i Holland og Belgien. Når du viser dine produkter på kanalen, eksponeres dit brand og dine produkter for et bredere publikum, hvilket øger synligheden og potentielt tiltrækker nye kunder.

  • Sammenligning af indkøb: Beslists sammenligningsfunktion giver kunderne mulighed for nemt at sammenligne priser og produkttilbud. Det kan tiltrække prisbevidste forbrugere, som aktivt søger efter de bedste tilbud.

  • Forskellige produktkategorier: Beslist dækker en bred vifte af produktkategorier, fra elektronik til mode til hus og have. Denne mangfoldighed giver dig mulighed for at sælge forskellige produkter for at imødekomme forskellige forbrugerbehov.

  • Model for affiliate marketing: Beslist-kanalen fungerer på en affiliate marketing-model, hvilket betyder, at du potentielt kan nå ud til kunder uden behov for en omfattende reklameindsats. Du betaler kun provision, når der sker et salg gennem kanalen; derfor kan denne omkostningsstruktur være en fordel for at styre dine udgifter effektivt.

  • Pålidelige platforme: Som en veletableret platform i Holland og Belgien har Beslist vundet mange kunders tillid. Hvis du forbinder dine produkter med en pålidelig salgskanal, kan det øge din troværdighed og dit brands omdømme.

  • Adgang til analyser: Beslist kan levere analyse- og rapporteringsværktøjer for at hjælpe dig med at spore resultaterne af dine produktopslag. Disse data kan være værdifulde til at spore omkostninger og forfine din prissætning og dine marketingstrategier.

  • Praktisk indkøbsoplevelse: Beslist tilbyder en bekvem indkøbsoplevelse for købere. Når du viser dine produkter der, gør du det nemt for kunderne at finde og købe varer via en brugervenlig grænseflade.

  • Udvidelse af markedet: Hvis du vil udvide din virksomhed til det hollandske eller belgiske marked eller øge din tilstedeværelse i disse lande, giver Beslist dig en kanal til at gøre det uden at etablere en separat onlinebutik.

  • Kundeanmeldelser: Beslist indeholder brugeranmeldelser og vurderinger af produkter og sælgere. Positive anmeldelser kan forbedre dit produkts omdømme og tilskynde til mere salg.

  • Automatiske opdateringer: Integrationsværktøjer som Koongo kan automatisere produktopdateringer og sikre, at dine lister forbliver nøjagtige og opdaterede.

Husk, at selv om der er fordele ved at annoncere på Beslist, er det vigtigt at overveje de tilknyttede gebyrer, konkurrencen og eventuelle specifikke krav til annoncering på platformen. For at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt det er den rigtige markedsplads for dine produkter og din virksomhed, skal du derfor vurdere disse faktorer nøje.

Hvorfor er Koongos integration af Beslist en fordel?

sell feed eksempel connect sign managed store

Koongo understøtter en fuldt integreret Beslist-forbindelse via API, som giver flere fordele til e-handelsvirksomheder, der ønsker at liste deres produkter på denne onlinekanal:

  • Forenklet administration af produktfeeds: Koongo giver værktøjer til at generere og administrere produktfeeds, hvilket gør det lettere for en online webshop at organisere produkter til denne online markedsplads. Det forenkler processen med at få dine produkter listet på kanalen.

  • Tidseffektivitet: Manuel styring af produktfeed kan være tidskrævende, især med en stor lagerbeholdning. Koongo automatiserer mange aspekter af denne proces, så du sparer tid og kræfter.

  • Optimering af data: Koongo indeholder funktioner som Macro Editor eller kategorikortlægning for at hjælpe sælgere med at optimere deres data og produktattributter, så de opfylder Beslists krav og standarder. Det er afgørende for en vellykket integration, at dine produktdata er i overensstemmelse med platformens retningslinjer.

  • Automatiske opdateringer: Beslist kræver opdaterede produktpriser og lageroplysninger. Koongo kan automatisere processen med at uploade produktoplysninger, herunder priser og tilgængelighed, og sikre, at dine lister altid er korrekte.

  • Færre fejl: Automatisering gennem Koongo reducerer risikoen for menneskelige fejl i håndteringen af produktfeeds. Dette hjælper med at uploade og ændre produkter og opretholde kvaliteten og konsistensen af dit produktkatalog på Beslist.

  • Skalerbarhed: Når din virksomhed vokser og tilføjer flere produkter, kan Koongo skalere med dig. Det gør det til en fleksibel løsning for både små og store onlinebutikker.

  • Ordrehåndtering: Afhængigt af din e-handelsplatform kan Koongo understøtte aktiv ordrehåndtering, hvilket strømliner processen med at håndtere ordrer, der modtages via Beslist. Du kan udføre dine ordrer fra Beslist-kontoen direkte i din webshop-backend.

  • Omkostningseffektivitet: Selvom Koongo indebærer abonnementsgebyrer, vil den tid og indsats, der spares gennem automatisering, i sidste ende opveje omkostningerne. Det gør det til en omkostningseffektiv løsning til styring af Beslist-forbindelsen.

Samlet set forenkler Koongos Beslist-integration processen med at liste og administrere produkter på Beslist og sikrer, at dine produktlister er nøjagtige og i overensstemmelse med kanalens krav. Det kan føre til en mere effektiv og vellykket salgsoplevelse på Beslist-markedet.

Hvordan kan jeg begynde at sælge på Beslist i 3 trin?

Tilslut din butik til Beslist i 3 enkle trin:

  1. Start din Koongo 30-dages gratis prøveperiode, og forbind din butik med din Koongo-konto.

  2. Opsæt Beslist Product- og Stock-feeds, og forbind dem med din Beslist-konto. Se Beslist-guiden for at se, hvordan du opsætter Beslist-kanalintegration.

  3. Aktivér din Beslist-ordresynkronisering, og importer dine Beslist-ordrer til din webshop.

Se artiklen Sådan sælger du på markedspladsen Beslist. Og få mere at vide om Bol.com-salg.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@koongo.com. Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Beslist Marketplace og Koongo er enestående.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details