Menu

Blog

Annoncer på Google AdWords

Google Adwords, en online reklameplatform skabt af Google, er designet til at hjælpe dig med at annoncere direkte på Googles søgemaskine.

Med et Google Adwords-værktøj kan du oprette tilpassede Google-annoncer. Disse annoncer kan hjælpe dig med at nå ud til millioner af kunder og øge trafikken på dit website, så du gradvist kan få din virksomhed til at vokse.

Fordele ved at annoncere med et Google Adwords-værktøj

  • Nå ud til folk, mens de søger efter dine tilbud Dine annoncer vises til folk, der leder efter den slags produkter eller tjenester, du tilbyder.
  • Styr dit budget fra AdWords-værktøjet Med Pay Per Click-annonceringssystemet bliver du kun opkrævet betaling, når en kunde klikker på din annonce. Adwords-værktøjet giver dig mulighed for at sætte et budget, hvilket betyder, at du aldrig vil blive opkrævet mere, end du er villig til at betale.
  • Du kan se, hvad der virker i dine annoncer og bygge videre på det. Google Adwords giver dig mulighed for at se, hvordan dine annoncer klarer sig. Disse data kan vise sig at være meget vigtige, da de præcist definerer, hvor der er plads til forbedringer.

For mere information, besøg venligst Google AdWords feed manual eller kontakt os på Koongo support.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details