Menu

Blog

Anmeldelse af Koongo af Less4Games.com

Produktfeeds er en meget vigtig del af min forretning, og jeg var på udkig efter et produkt, der var pålideligt. I sidste ende må man altid vente og se, især når der er brug for støtte. Jeg har brugt Koongo Connector til Magento i ca. 6 måneder nu, og det har været en fornøjelse. Fejlfrit løb, og støtten bliver ved med at overraske mig.

Dokumentationen er fantastisk, men når man er i klemme eller har brug for noget, på grund af min egen fejl, så hjælper de en. Uanset hvad klokken er (torsdag nat kl. 01:00 er et tidspunkt, hvor de fleste sover), men ikke Koongo. De er pålidelige, venlige og troværdige, og jeg ville ikke tøve, hvis jeg fik brug for et andet modul eller ville udvide mit nuværende. Hvis du har brug for specifikke stik til produkttilførsler, er de det bedste valg.

Koongo, tak igen for et fantastisk produkt og fremragende support.

En stor tak for de pæne ord går til Michael Jaeger, ejer af Less4Games.com. Her hos Koongo gør vi vores bedste for at levere en god oplevelse til vores brugere, og vi vil alle her hos Koongo gerne høre, at vores brugere er tilfredse med vores produkt og relaterede tjenester inden for Feed og Affiliate Marketing.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details