Menu

Blog

Amazon Polen: Amazon lancerer sin platform i Polen

Amazon har netop annonceret lanceringen af sin platform i Polen, hvor den begyndte at fungere i 2014. Den amerikanske markedsplads planlægger at forbedre shoppingoplevelsen for sine polske kunder med en dedikeret hjemmeside som Amazon.pl. De lokale virksomheder vil kunne nå ud til et større antal kunder i både Polen og resten af verden.

Amazons potentiale i Polen

Amazon ser helt sikkert et stort potentiale i den polske region. Amazon, som er den største arbejdsgiver i landet, har allerede skabt næsten 20000 jobs på sine 9 opfyldningssteder og polske kontorer. Et nyt fulfilment center vil også blive åbnet i 2021, og det vil skabe 1000 nye fuldtidsjobs.
Amazon har fire søjler, der driver deres verdensomspændende succes:

  • Besættelse af kunder
  • Passion for opfindelser
  • operationel ekspertise
  • langsigtet tænkning

Derfor vil Amazon bringe sine mest succesfulde innovationer og tjenester som kundeanmeldelser, 1-klik-shopping, personlige anbefalinger, Prime, Fulfilment by Amazon og AWS til Polen.

Muligheder med Amazon i Polen

Derfor er lanceringen af Amazon Polen en stor mulighed for sælgere fra resten af EU, fordi de vil kunne sælge i Polen. Amazon har allerede solgt polske produkter i EU. Den nye lancering vil også medføre et detailhandelstilbud til de polske forbrugere. Det polske marked vil så drage fordel af Amazons erfaring og service med lave priser, stort udvalg og hurtig levering. Små polske virksomheder vil også kunne bruge disse værktøjer til at forbedre kundeoplevelsen, vokse på markedet og øge deres overskud. Det er en ny måde at handle på, som både kunder og sælgere på det polske marked vil sætte stor pris på.

Amazon Polen reducerer henvisningsgebyrer i 12 måneder

Reduktionen varierer på tværs af de støttede kategorier, for eksempel: 10 % henvisningsgebyr (i stedet for 15 %) for Hjem & Køkken, Sport & Outdoor, Tøj & Sko, og 5 % henvisningsgebyr (i stedet for 7 %) for Computere og Forbrugerelektronik.


Klik her for at se de nye kampagnegebyrer.

Integration af Amazon Polen og Koongo

Koongo vil tilbyde over 20 produktfeeds til Amazons markedsplads i Polen. Alle vores produktfeeds er foruddefinerede med produktstørrelse, farve, materiale, køn, display, sammensætning og også mange andre specifikke attributter. Disse obligatoriske attributter vil variere i specifikke produktkategorier og fodertyper, og derfor er der behov for nogle justeringer, f.eks:

  • kortlægning af Amazon-kategorier
  • indstillinger for forsendelsesomkostninger
  • Kortlægning af yderligere attributter
  • ændring af produktpris

Synkronisering af Amazon-ordrer

Du vil være i stand til at synkronisere dine Amazon-ordrer med din butik, og du vil også administrere alle bestillingsoplysninger såsom bekræftelse, forsendelse, sporing og annullering. Koongo fungerer allerede i andre Amazon-regioner, og den importerer automatisk Amazon-ordrer til butikkerne. Vi synkroniserer også lagerbeholdningen. Derudover kan du behandle dine Amazon-ordrer ligesom dine almindelige ordrer. Denne ordresynkroniseringstjeneste vil også være tilgængelig for Amazon på det polske marked på samme måde.

Automatisk ordrehåndtering reducerer din arbejdsbyrde og sparer dig tid.

Amazon-ordresynkronisering er tilgængelig for Koongo-understøttede e-handelsplatforme som f.eks:

30 dages GRATIS prøveversion af Koongo

Afslutningsvis, hvorfor tilmelder du dig ikke Koongos 30-dages GRATIS prøveperiode for at tjekke Amazon.pl-integrationen, så snart den bliver tilgængelig i Polen?

For flere detaljer, se Amazon-integrationsmanualen eller kontakt os på support@koongo.com.

Vi vil med glæde hjælpe dig med din integration.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details