Menu

Blog

Amazon Integration Feeds af Koongo

Amazon integration

Koongo understøtter allerede to Amazon-programmer til produktplacering, og i dag har vi tilføjet endnu et, som mange af vores kunder har bedt om. Lad os opsummere, hvilke integrationsmuligheder Koongo tilbyder for Amazon-integration.

Sælg på Amazon

Med dette program kan du nå ud til hundredvis af millioner af Amazon-kunder. Privatpersoner og virksomheder kan liste produkter på Amazon, som er en af de hurtigste måder at begynde at sælge online på.

Amazon-produktannoncer

Få trafik til dit websted fra Amazon.com gennem meget målrettede placeringer.

Amazon Inventory Loader

Inventory Loader giver sælgere mulighed for at uploade tusindvis af lister i en enkelt fil til matchning med eksisterende produktsider på Amazon.com. Det er ikke til at oprette nye produktsider.

Som du måske ved, tilbyder Koongo mere end 500 online markedspladser og salgskanaler over hele verden, herunder Amazon. Du vil ikke fortryde, at du gav Koongo en chance. Det understøtter fuldt ud enhver eksisterende platform fra Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce til enhver brugerdefineret platform. Bare tilmeld dig prøveperioden for at se, hvordan Koongo er i stand til at øge dit salg. Der er ingen risiko, der gives 30 dages gratis prøveperiode.

For flere detaljer kan du tjekke Amazon-integrationsmanualen eller kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med din integration.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details