Menu

Blog

ARTIO – Koongo partnerskab!

Vi vil gerne annoncere et nyt Koongo-partnerskab med ARTIO-virksomheden.

ARTIO er en tjekkisk-finsk softwareudviklingsvirksomhed, der er specialiseret i implementering af open source-projekter og brugerdefineret udvikling og programmering. ARTIO Tjekkiet beskæftiger sig primært med udviklingstjenester, mens ARTIO Finland primært er support- og serviceleverandør.

ARTIO er et af de førende teams inden for Magento-udvikling, -implementering og -tilpasning. De er ophavsmænd til mange Magento-implementeringer, ofte med avancerede tilpasninger og egne add-on-udvidelser.

Deres primære aktivitet er at implementere, levere og udvide eksisterende open source-løsninger, men de tilbyder også tilpasset udvikling, der er skræddersyet til kundernes behov og ønsker. De er klar til at hjælpe dig med at fremskynde optimeringen af dit websted og yde professionel support.

Deres kunder kommer fra hele verden. Deres moduler til Magento har også tusindvis af kunder over hele verden. De er klar til at levere kompleks softwareudvikling til Magento Community- eller Enterprise-udgaven med deres certificerede Magento-udviklere.

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer