Menu

Blog

Gå internationalt og få salg på tværs af landegrænser

Koongo gør det nemt at sælge internationalt!

I dag vil vi gerne understrege vigtigheden af salg på tværs af landegrænser, og hvad Koongo kan gøre for dig for at øge dit internationale salg. Med andre ord, hvordan genererer man internationalt salg, som man ikke får i øjeblikket? Udtrykket  “grænseoverskridende ordre” betyder, at ordren afgives af en kunde, der bor i ét land, mens pakken sendes af forhandleren fra et andet land.

På nuværende tidspunkt tilbyder Koongo dig mange måder at sælge internationalt på! Koongo er integreret med flere globale online markedspladser, der spænder over de europæiske, asiatiske, amerikanske og australske markeder. Lad os undersøge nogle af de vigtigste globale markedspladser, der i øjeblikket understøttes af Koongo.

Fruugo

Fruugo løser alle problemer med detailhandel på tværs af landegrænser. Hvis du melder dig ind i Fruugo, får du adgang til Fruugo-shoppere over hele verden. I øjeblikket er 93,8 % af alle Fruugo-ordrer internationale.

Fruugo opererer i følgende lande: Østrig, Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA.

Hvis du vil vide mere om Fruugo, og hvordan Fruugo kan hjælpe dig med at nå ud til flere kunder og øge dit internationale salg, kan du læse vores tidligere blogindlæg.

Aukro & Allegro

Aukro  er den mest berømte og største tjekkiske online auktions- og salgshall, der også dækker i dag den  Slovak,  Ungarsk,  Hviderussisk,  Rumænsk,  Bulgarsk,  polsk,  serbisk,  kasakhisk,  russisk og  ukrainsk e-handelsmarked og tilbyder dig en nem måde at nå ud til millioner af nye kunder og købere fra Mellem- og Østeuropa. Læs mere i indlægget om partnerskabet mellem Koongo og Aukro.

Sammenfatning

Koongo dækker nu over 400 produktsøgningswebsteder, prissammenligningsmotorer og salgskanaler fra mere end 50 lande verden over! Hvis du er forhandler og bruger Magento-platformen, så hold op med at miste de værdifulde internationale ordrer, og prøv straks Koongo Connector til Magento, der giver dig fordelen ved begge salgskanaler og Koongo-databasen med forskellige produktsøgningswebsteder og prissammenligningsmotorer fra hele verden.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details