Menu

Blog

Har du brug for et stærkt værktøj til dataanalyse? Try MonkeyData!

Hej købmænd,

Her i Koongo er vi altid på udkig efter en mulighed for at hjælpe vores kunder med at få deres forretning til at vokse. For nylig kom vi i kontakt med et firma ved navn MonkeyData, som har specialiseret sig i dataanalyse for små og mellemstore e-handelsvirksomheder. Vi tænkte, at det måske var værd for dig at give en grundlæggende information om MonkeyData og deres produkter.

Der er én ting, som alle netbutiksejere bør huske på: Ud over flid og en lille smule held er der endnu en vigtig ingrediens bag enhver succes. Spore alle fakta, også kaldet dataanalyse.

I dag kan du finde mange nyttige værktøjer, der kan hjælpe dig med analyser og gøre tingene lidt lettere. Det er næsten nødvendigt at bruge Google Analytics (ikke kun) til at spore og rapportere trafikken på dit website. Men din onlinebutik er ikke den eneste nyttige kilde til vigtige data. Når du administrerer annoncekampagner, støder du f.eks. på enten Google AdWords eller Facebook Ads. Du bruger måske også et e-mail-marketingværktøj til at sende dine nyhedsbreve og specialtilbud ud, Mailchimp, GetResponse eller Soundest for blot at nævne nogle få, eller du promoverer dine varer via sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter). Men hvordan holder man øje med alle disse utroligt værdifulde datakilder?

Det er nemt. Forsøg MonkeyData og få alle dine data samlet på ét sted i klare, foruddefinerede dashboards! Det er den nemmeste måde at analysere dine data på og sætte skub i din virksomhed. Forbindelsen er utrolig hurtig og enkel, med bare et par klik, plug & analyze. Uden at bevæge en muskel får du alle dine data friske og opdaterede 24/7.

Hvorfor du vil elske det:

1) Uvurderlige funktioner. Du kan oprette forskellige valutaer for hver af dine butikker og frit indstille dine tidszoner. Gå dybere ned med mange detaljerede e-handelsmålinger for at holde styr på alle dine KPI’er og vide, hvor tæt du er på at nå dine mål. MonkeyData hjælper dig med at bruge dine data fuldt ud.

2) Du kan kombinere målinger og sammenligne tidsperioder, hvilket giver dig mulighed for at se, hvordan din virksomhed vokser, og hjælper dig med at finde tendenser og identificere dine kunders tilbagevendende adfærd. For at komme videre.

3) Ud fra dine egne data kan MonkeyData beregne, hvordan dit salg vil udvikle sig. På den måde kan du forudsige fremtidige resultater. Og vær forberedt.

4) Du kan dele resultater med dine kolleger, uanset hvilken del af dine data du ønsker at dele. På den måde kan du holde alle medlemmer af dit team opdateret.

5) MonkeyData informerer dig altid via smarte notifikationer, hvis der sker en uventet ændring i dine tal. Du får automatiske rapporter i din mailboks, så ofte du har brug for det. Du kan også hurtigt oprette rapporter manuelt efter dine behov. Simpelthen for at holde sig informeret.

6) MonkeyData-mobilappen er alt, hvad du behøver for at tjekke dine data og reagere med det samme, når det er nødvendigt. Få kontrol når som helst og hvor som helst.

Brug dine data fuldt ud, hold dig informeret, og hold dine holdkammerater opdateret. Forbered dig på at komme foran dine konkurrenter. Få styr på din virksomhed, og fokuser på det, der virkelig er vigtigt: dit produkt, dine kunder, din succes.

For Koongo-kunder har vi en særlig rabat på 10 % på MonkeyData-abonnementet. For at anvende en rabat bedes du:

1) Registrer dig selv via følgende link.

2) Kontakt os på Koongo support – support@koongo.com. Vi giver dig en rabatkupon.

3) Brug kuponen i aktiveringsprocessen for abonnementet.

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer