Menu

Blog

MagentoSucces bliver Koongo-partner!

MagentoSucces: sikrer, at webbutikker får mest muligt ud af alle muligheder!

MagentoSucces er en hjemmeside for nye webshopejere. Denne platform samler en række webshopejere, marketingfolk og Magento-udviklere, så de kan udveksle viden og komme med nye ideer. Det er en rig kilde til information og inspiration for nye forhandlere. Blogartiklerne og den gratis e-bog “Magento Web-shop Success” præsenterer de vigtigste emner: alle aspekter af markedsføring af web-shops, håndtering af kunder og iværksætteri. Dette er lærerigt og nyttigt for alle nye webforhandlere, men Magento-forhandleren vil virkelig sætte pris på værdien af MagentoSucces.

Den giver information om de nyeste moduler og links, om installation af Koongo, for eksempel, og et uendeligt antal tips og tricks til at gøre deres butik mere praktisk, hurtigere og bedre. De kan også stille spørgsmål på MagentoSucces, som så bliver besvaret af erfarne Magento-ingeniører.

Sideløbende med vidensplatformen er MagentoSucces i gang med at udvikle One-Step-Magento. Dette system gør det muligt at oprette en Magento-butik med et enkelt museklik. Hvis du beslutter dig for at købe den, kan du realisere dit første salg inden for 24 timer.

Den indeholder alt, hvad du skal bruge for at opbygge en succesfuld webshop. Det er en professionel Magento-butik med en skabelon, betalingsmetoder og et link til PostNL, OneStepCheckout, en forbindelse til Google Analytics, en faktura, en følgeseddel, en pakkeliste og en hostingpakke.

Ideen til One-Step-Magento kom fra efterspørgslen fra nye webforhandlere efter et system, der understøtter en hurtig, professionel og alligevel overkommelig opsætning af en ny Magento-butik. Det førte Chris Boer, en web-shop-udvikler med speciale i Magento, til en klar-til-brug Magento-installation kombineret med en platform for viden og inspiration til web-shop-marketing. Han bad Chris van de Graaf, internet-iværksætter og ejer af 123Drogisterij, om at bidrage med sine erfaringer med webbutikker.

Sammen skabte de den ultimative Magento web-shop, hvor alle tekniske gadgets er blevet indarbejdet. En webshop, der er optimeret til Google og til at lokke besøgende til at købe. En webshop, der sikrer, at du kan indhente en konkurrent (som starter med en standard Magento-installation) inden for en uge.  Og frem for alt har de udviklet en shop, der gør det sjovt og tilgængeligt for brugeren at starte en web-shop.

Alle forhandlere, der bruger One-Step-Magento, kan selvfølgelig tage alle deres spørgsmål og erfaringer med til MagentoSucces. Stifterne har derfor skabt et fællesskab, hvor nystartede webhandlere hurtigt kan udvikle sig til erfarne, succesfulde internet-iværksættere.

Find ud af mere!

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer