Menu

Blog

At mestre eBay-produkttitler: Tips, bedste praksis og faldgruber

Ønsker du at forbedre dine eBay-annoncer? Denne guide viser dig, hvordan du laver effektive eBay-produkttitler. Lær at bruge nøgleord med omtanke, undgå almindelige fejl og følg bedste praksis for at optimere dine titler.

(more…) Fortsæt med at læse →


De bedste Magento Amazon-integrationsløsninger til din onlinebutik

At forbinde din Magento-butik med Amazon er en effektiv måde at strømline e-handelsaktiviteter på, og Koongos integrationsløsning gør denne proces endnu mere smidig. Koongo giver automatiseret, problemfri datasynkronisering mellem platforme, så du kan administrere din Magento-butik og Amazon-sælgerkonto fra ét sted. Denne artikel vil udforske fordelene, nøglefunktionerne og opsætningsprocessen for Magento Amazon-integration og vise, hvordan Koongo kan forbedre din online butiksadministration og hjælpe med at få din virksomhed til at vokse.

(more…) Fortsæt med at læse →


Kaufland: Nyd 3 måneders gebyrfrihed + €50 annoncerabat!

Få mest muligt ud af den lukrative julesalgssæson – med Kaufland Global Marketplace! Kom hurtigt og effektivt i gang som sælger på Kauflands markedsplads, og få adgang til 81 millioner potentielle onlinekunder i 5 lande. Sælg nationalt og internationalt i Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Østrig, og udvid din rækkevidde. Registrer dig nu, og få dit eksklusive tilbud!

Med følgende kampagnekode vil nyregistrerede sælgere slippe for deres grundgebyr i tre måneder for alle fem Kaufland-markedspladser. De får også 50 euro i rabat på reklamer for sponsorerede produkter på Kaufland.cz.

(more…) Fortsæt med at læse →


Integration af Maxeda Marketplace | Koongo

Udnyt vækstmulighederne på Maxedas markedsplads med Koongo som din nøglepartner. Håndter problemfrit produktfortegnelser og ordrehåndtering, så du kan øge indtægterne og forbedre brandets ydeevne uden besvær. Find ud af, hvorfor Koongo er den ideelle bro, der forbinder dine produkter med Maxeda.

Salg på Maxedas markedsplads giver betydelige fordele for virksomheder i gør-det-selv-sektoren. For det første får sælgere adgang til en stor kundebase gennem Maxedas populære kæder som Praxis og Brico, der har en stærk tilstedeværelse i Holland, Belgien og Luxembourg. Markedspladsens etablerede brandtillid giver sælgere mulighed for at komme ind på et pålideligt marked med høj forbrugertillid.

(more…) Fortsæt med at læse →


Optimering af Google-feed: De 10 bedste tips til 2024

Google Feed hjælper med at vise dine produkter i Google Shopping-annoncer. Optimering af dit Google Shopping-feed er afgørende for at skabe bedre synlighed, højere konverteringer og maksimere din annonceydelse. Et velstruktureret produktdatafeed sikrer, at dine produkter vises nøjagtigt i relevante søgninger, hvilket har direkte indflydelse på din kampagnes succes. I denne vejledning udforsker vi de vigtigste komponenter i Google Shopping-feedoptimering, fra oprettelse af effektive datafeeds til forbedring af produkttitler, -beskrivelser og -billeder. Når du mestrer disse grundlæggende elementer, er du godt rustet til at forbedre dine Google Shopping-resultater og få din e-handelsvirksomhed til at vokse.

(more…) Fortsæt med at læse →


Start selling with Koongo today

or contact us for more details