Menu

Blog

Integration af Maxeda Marketplace | Koongo

Udnyt vækstmulighederne på Maxedas markedsplads med Koongo som din nøglepartner. Håndter problemfrit produktfortegnelser og ordrehåndtering, så du kan øge indtægterne og forbedre brandets ydeevne uden besvær. Find ud af, hvorfor Koongo er den ideelle bro, der forbinder dine produkter med Maxeda.

Salg på Maxedas markedsplads giver betydelige fordele for virksomheder i gør-det-selv-sektoren. For det første får sælgere adgang til en stor kundebase gennem Maxedas populære kæder som Praxis og Brico, der har en stærk tilstedeværelse i Holland, Belgien og Luxembourg. Markedspladsens etablerede brandtillid giver sælgere mulighed for at komme ind på et pålideligt marked med høj forbrugertillid.

Derudover tilbyder Maxeda omnichannel-salgssupport, der kombinerer online- og butikskanaler. Dette hjælper sælgere med at øge deres produktsynlighed og drive salg på tværs af flere berøringspunkter. Maxeda er en attraktiv platform for sælgere, der ønsker at ekspandere inden for boligforbedringssektoren og samtidig drage fordel af effektive værktøjer og en loyal kundebase.

Om Maxeda

Maxeda er en fremtrædende detailhandelsgruppe i Benelux-regionen, som primært er kendt for sine gør-det-selv-kæder. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt som Vendex KBB, et stort hollandsk konglomerat. I 2004 blev den opkøbt af et private equity-konsortium ledet af Kohlberg Kravis Roberts (KKR) og omdøbt til Maxeda i 2006 for at afspejle den nye forretningsretning.

Oprindeligt drev Maxeda forskellige detailsegmenter, herunder mode, stormagasiner og elektronik. Men i begyndelsen af 2010’erne fokuserede virksomheden udelukkende på gør-det-selv-sektoren. Denne overgang førte til salg af forskellige aktiver, f.eks. V&D-stormagasinerne, De Bijenkorf og modemærker som HEMA og M&S Mode. I dag driver Maxeda to store gør-det-selv-kæder:

  1. Praxis i Holland
  2. Brico og BricoPlanit i Belgien og Luxembourg

Maxedas forretningsmodel drejer sig om at levere produkter, værktøjer og materialer til forbedring af hjemmet til en bred kundebase, der omfatter gør-det-selv-entusiaster og professionelle entreprenører.

Fordele ved at sælge på Maxeda Marketplace

Salg på Maxedas markedsplads giver flere vigtige fordele for virksomheder, især inden for gør-det-selv- og boligforbedringssektoren:

Adgang til en stor kundebase

Maxeda driver velkendte gør-det-selv-kæder som Praxis i Holland og Brico/BricoPlanit i Belgien og Luxembourg. Det giver sælgerne adgang til et bredt og engageret publikum af gør-det-selv-entusiaster og fagfolk.

Forbedret synlighed af brandet

Ved at liste produkter på Maxedas platforme kan virksomheder øge deres brands synlighed betydeligt i hele Benelux-regionen og nå ud til kunder, der allerede er på udkig efter gør-det-selv-produkter.

Strømlinet drift med Koongo-integration

Gennem Koongo kan sælgere effektivt administrere produktfortegnelser, synkronisere data og automatisere ordrer på tværs af flere markedspladser, herunder Maxeda. Denne integration reducerer manuelt arbejde og hjælper sælgere med at skalere deres aktiviteter med lethed.

Stærkt salgspotentiale

Med Maxedas fokus på den blomstrende gør-det-selv-sektor får sælgerne øgede muligheder for at øge salget i en niche med stabil efterspørgsel, især inden for forbedring af hjemmet, havearbejde og byggematerialer.

Støtte til international ekspansion

Maxedas tilstedeværelse i flere lande gør det til en ideel markedsplads for virksomheder, der udvider deres rækkevidde ud over de lokale markeder til naboregioner som Belgien, Luxembourg og Holland.

Disse fordele gør Maxeda til en robust markedsplads for gør-det-selv- og boligforbedringsvirksomheder, der tilbyder vækstmuligheder med strømlinet drift og bred regional dækning.


Gebyrer for Maxeda Marketplace: 7-17% provision + €66 månedligt

Maxeda, gør-det-selv-markedet, der omfatter mærker som Brico, BricoPlanit og Praxis, opkræver et månedligt gebyr på 66 euro (ekskl. moms) for at sælge deres produkter. Derudover skal sælgerne betale en provision på 7-17 % for hvert solgt produkt, afhængigt af produktkategorien. Det gør Maxeda til en konkurrencedygtig markedsplads for gør-det-selv-forhandlere med stor rækkevidde i Benelux-regionen. Platformen er vokset hurtigt og har tilføjet titusindvis af nye produkter på tværs af sine brands.

Hvad er kravene til Maxedas produktdata?

For at sælge på Maxedas markedsplads skal sælgere sikre, at deres produktdata opfylder specifikke krav for at optimere lister og forbedre synligheden. Koongo strukturerer disse produktdatakrav typisk i et produktfeed, der indeholder kritiske detaljer som f.eks:

Information om mærket

Produktets mærke eller producent skal være tydeligt angivet.

Unikke identifikatorer

Hvert produkt skal have en unik identifikator, f.eks. en EAN-kode (europæisk artikelnummer).

Produkttitel og -beskrivelser

Nøjagtige, præcise og søgeordsoptimerede titler og beskrivelser er afgørende. De skal følge tegngrænser og formateringsregler, der er specifikke for Maxeda.

Priser og tilgængelighed

Priser og lagerbeholdninger skal opdateres nøjagtigt i realtid for at undgå problemer som over- eller undersalg.

Billeder

Billeder i høj kvalitet, der overholder specifikke retningslinjer for størrelse og format, er afgørende for at maksimere produktets appel.

Kategori Kortlægning

Korrekt kortlægning af produktkategorier i henhold til Maxedas struktur er nødvendig for at sikre, at varer vises i de korrekte sektioner på markedspladsen.

Disse produktfeeds kan oprettes og optimeres ved hjælp af værktøjer som Koongo, som giver sælgere mulighed for automatisk at synkronisere og administrere deres lister på Maxeda og sikre overholdelse af alle nødvendige retningslinjer for dataformatering og indsendelse.

Fordele ved at bruge Koongo til integration af Maxeda Marketplace

At bruge Koongo til at integrere med Maxedas markedsplads giver flere vigtige fordele:

Automatisering og effektivitet

Koongo automatiserer synkronisering af produktdata og ordrehåndtering, hvilket reducerer det manuelle arbejde og sikrer, at lister og lagerbeholdninger altid er aktuelle. Dette minimerer fejl som oversalg eller unøjagtige priser, hvilket forbedrer kundetilfredsheden.

Integration af flere kanaler

Koongo understøtter integration med over 500 salgskanaler, herunder Maxeda. Det giver virksomheder mulighed for at administrere deres annoncer på tværs af flere markedspladser fra én platform, hvilket udvider deres rækkevidde og hjælper sælgere med at komme ind på nye markeder uden dobbeltarbejde.

Optimerede produktfeeds

Koongo leverer værktøjer til at optimere produktfeeds i henhold til Maxedas specifikke krav, som f.eks. at sikre korrekt kategorisering, billedformater og produktdetaljer. Dette øger sandsynligheden for produktsynlighed og højere konverteringsrater.

Synkronisering af data i realtid

Koongos API-forbindelser i realtid opdaterer lagerniveauer og ordrestatusser, hvilket reducerer risikoen for fejlkommunikation mellem markedspladsen og sælgerens lagerbeholdning.

Kan tilpasses og skaleres

Koongo giver virksomheder mulighed for at skræddersy deres produktdata med avancerede filtre og kortlægningsfunktioner, hvilket gør det lettere at skalere driften på tværs af flere regioner og målrette forskellige kundesegmenter på Maxeda.

Disse fordele hjælper virksomheder med at strømline driften, udvide deres rækkevidde og forbedre salgsresultaterne på Maxedas markedsplads.

Hvordan kommer jeg i gang med Maxeda-integration?

Integration af Koongo med Maxeda Marketplace strømliner salgsprocessen, forbedrer effektiviteten og giver værdifuld indsigt, der hjælper dig med at udvikle din virksomhed. Ved at automatisere rutineopgaver og centralisere administrationen giver Koongo dig mulighed for at fokusere på strategiske aktiviteter, der fremmer salg og kundetilfredshed. Følg trinene i denne vejledning for at komme i gang med Koongo og drage fordel af de mange fordele for din Maxeda Marketplace-virksomhed.

Du kan tilmelde dig Maxeda-kontoen her.

Start din 30-dages gratis prøveperiode på Koongo, og upload dine produktdata til Koongo. Tjek derefter Maxeda-guiden for at se, hvordan du sætter kanalintegrationen op. Koongo understøtter flere salgskanaler og online markedspladser. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig og sikre, at din oplevelse med Maxeda Marketplace og Koongo er enestående.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details