Menu

Blog

Introduktion af ordresynkronisering til The Vintage Bar-markedspladsen

The Vintage Bar

Som du måske ved, er The Vintage Bar en utrolig fællesskabsdrevet platform, der forbinder købere og sælgere af premium- og luksusgenbrugsmode over hele verden. Nu er den fulde integration tilgængelig på Koongo!

Forbind problemfrit din butik til Koongo, upload dine produkter til denne markedsplads, og lad Koongo håndtere dine ordrer automatisk. TVB kan udvide din rækkevidde til et bredere publikum af modeentusiaster og øge dit salgspotentiale uden at øge din arbejdsbyrde.

Se, hvordan du sælger på The Vintage Bars markedsplads.

The Vintage Bar ordrehåndtering

Vi introducerer den nye ordresynkroniseringstjeneste, der er eksklusivt designet til at strømline dine ordreoperationer. Sig farvel til hovedpine med manuel ordrehåndtering! Med Koongo kan alle dine ordreoplysninger nu synkroniseres med din butik, hvilket sikrer et smidigt og effektivt workflow.

Ved hjælp af Koongos avancerede ordresynkroniseringsfunktioner kan du stole på, at vi administrerer ordresporingskoder. Og dermed opretholde nøjagtige lagerniveauer på tværs af alle platforme. Oplev bekvemmeligheden ved problemfri ordrebehandling, og bekymre dig aldrig mere om uoverensstemmelser eller manglende opdateringer.

For mere information, se venligst TVB’s ordresynkroniseringsmanual. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på support@koongo.com. Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med The Vintage Bar Marketplace og Koongo er enestående.

Koongo tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode. Så hvorfor ikke teste The Vintage Bar for at se, hvordan dine produkter sælger på denne specifikke markedsplads.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details