Menu

Blog

Ergowerken.nl – SEOshop og Koongo

Vi har absolut bemærket en stigning i antallet af ordrer, siden vi installerede og opsatte Koongo App til vores SEOshop-butik., siger Tim Broere, ejeren af Ergowerken.nl.

I denne succeshistorie bringer vi et interview med Tim Broere om marketingaspekter af e-handel. Tim forklarer, hvorfor han bruger SEOshop og Koongo, og hvor han ser de vigtigste fordele ved kombinationen SEOshop + Koongo.

Tim, fortæl os om Ergowerken-butikken.

Vi startede vores webshop baseret på SEOshop i april 2013, og vi sælger ergonomiske produkter. Disse produkter bidrager til sundhed, produktivitet og velbefindende hos dem, der bruger dem. Vi fokuserer primært på kontorlokaler, men planlægger at udvide vores fokus til også at omfatte industrien. Vi udvælger omhyggeligt vores produkter fra forskellige leverandører og lægger dem kun på vores hjemmeside, når vi mener, at de kan bidrage til arbejdspladsen. Vi kommer med vores eget produkt i den nærmeste fremtid, men jeg kan ikke sige så meget om det.

Vi henvender os til både slutbrugere og B2B-segmentet. Holland er vores vigtigste marked. Vi sælger til belgiske og tyske kunder, men fokuserer ikke på disse markeder.

Hvorfor bruger du SEOshop?

SEOshop var vores første e-handelsplatform. Vi har sammenlignet nogle platforme og er kommet frem til, at SEOshop er den nemmeste at oprette og drive en webshop på. Den gratis prøveperiode fik os til at beslutte os for SEOshop. Den service, man får som ny kunde, er fantastisk. Inden for 10 minutter efter tilmeldingen fik vi et opkald fra en account manager, som guidede os gennem de første trin. Det gjorde det hele meget nemmere.

Hvor meget betaler du for din SEOshop-butik?

Vi betaler omkring 90 euro om måneden. Den oprindelige pris er lav, men du betaler ekstra for ting som skabelonen og apps som Kongoo App. Jeg synes, at priserne er rimelige. Næsten alle apps kan testes i et betragteligt antal dage, så du har mulighed for at teste, om investeringen er det værd eller ej.

Hvad synes du om Koongo App til SEOshop?

Vi begyndte at lede efter en app som denne, da vi fandt ud af, at SEOshop ikke leverer 100 % fungerende produktfeeds. Koongo virkede som et program, der var meget nemt at installere og bruge, og som jeg sagde tidligere, kunne vi teste det i 30 dage. Så hvorfor ikke.

Koong leverer produktfeeds af høj kvalitet fra dedikerede mennesker. Det oplevede jeg med Koongos support. De fleste feeds fungerede ikke ordentligt i begyndelsen. Først troede jeg, at det ville tage en evighed at få et ordentligt feed, men den feedback, jeg gav, blev hurtigt opfanget og næsten øjeblikkeligt omsat i bedre feeds.

Hvilke kanaler bruger du i øjeblikket?

Prissammenligningswebsteder har vores højeste prioritet i øjeblikket, fordi de genererer mest trafik. I fremtiden vil salgs- og affiliate-kanaler helt sikkert også blive brugt. Vi bruger især Google Shopping, Beslist.nl, Marktplaats og Shopmania.

Har du bemærket en stigning i antallet af ordrer, siden du installerede og opsatte Koongo-appen?

Helt sikkert. Vi har dog brug for flere data for at kunne drage solide konklusioner om, hvilket foder der fungerer bedst for os.

Hvilke feeds eller kanaler har du tænkt dig at bruge i den nærmeste fremtid?

Jeg er ikke sikker. Med den store støtte fra Koongo kan vi nemt teste flere kanaler og se, hvad der fungerer bedst for vores butik og produkter. Vi kan allerede se, at visse feeds fungerer bedre på bestemte produkter, så det er værd at teste flere feeds. Jeg gætter på, at Koongo i sidste ende også kan indtage en rådgivende rolle ved at hjælpe butikker med at vælge de rigtige og rentable kanaler.

Har du andre forslag til, hvordan vi kan forbedre Koongo-platformen?

Jeg ville sætte pris på at kunne følge foderets ydeevne. Mulighed for at spore antallet af besøgende, der kommer fra en given kanalautoritet. Vi mener, at det bør have højeste prioritet. Performance er den bedste måde at retfærdiggøre investeringen i Koongo og teste nye feeds på.

Siger Tim Broere fra https://www.ergowerken.nl/. Tusind tak, Tim!

Referencer

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer