Menu

Blog

Amazon.nl: Amazon har lanceret en ny shoppingoplevelse i Holland

Amazon offentliggjorde den hollandske markedsplads, Amazon.nl. Hollandske kunder kan købe produkter fra Amazon.nl. Med lister skrevet på hollandsk.

Over 100 millioner produkter fra 30 forskellige kategorier er tilgængelige på Amazons hollandske markedsplads. Varer, der sælges på Amazon Netherlands, opbevares på Amazons lagre i Tyskland.

Et par måneder tidligere havde Amazon allerede annonceret, at hollandske og udenlandske mærkevareproducenter og -forhandlere kunne registrere sig på Amazon.nl. Så de kan begynde at sælge med det samme.

Læs mere om Amazon.nl i Amazons pressemeddelelse.

Potentialet i Amazon Holland

Lanceringen af Amazon Netherlands Marketplace er spændende. Holland vokser hurtigt til at blive et af de vigtigste europæiske lande for e-handel.

Ifølge Amazon bruger mere end 9 ud af 17 millioner hollandske indbyggere e-handel. Amazon rapporterede, at onlineomsætningen i Holland var 23,7 milliarder i 2018. På trods af en betydeligt mindre befolkning er Hollands onlineudgifter pr. indbygger 273% højere end Italiens og 138% højere end Spaniens.

Derfor er Holland en fantastisk mulighed for at nå ud til et bredere publikum med stort salgspotentiale.

Amazon Holland-kataloget udvides

Oversættelsen af tyske produkter til hollandsk har allerede fundet sted i flere år. Amazon bliver dermed en seriøs konkurrent til den nuværende hollandske markedsleder bol.com, som havde en omsætning på 2,1 milliarder euro i 2018.

Udvælgelsesprocessen prioriterer formentlig de bedste sælgere fra EU’s markedspladser. Sælgere, der ejer de ASIN’er, der er valgt til migrering, kan vælge at fravælge dem. Men på nuværende tidspunkt kan de ikke anmode om, at specifikke ASIN’er føjes til migrationslisten.

De migrerede ASIN’er er “lokaliserede”. Det betyder, at Amazons oversættelsesteam kører dem gennem software for at ændre sproget til hollandsk. Lokalisering koster ikke noget.

Muligheder med Amazon.nl

Med over 4 millioner kunder viser den førende markedsplads i Holland bol.com relevansen af det hollandske onlinemarked.

Amazon vil tilbyde hollandske kunder en stærk shoppingoplevelse. Salgs- og vækstpotentialet gennem målrettet Amazon-marketing er meget højt. Du kan sikre dig bæredygtige konkurrencefordele gennem en professionel Amazon.nl-strategi med markedsanalyse, søgeordsoptimering, SEO-indhold og A+-indhold. Hvis Amazon-annoncering også frigives i Holland, skal dine produktdata allerede være på et højt niveau for at have en chance for at få så mange betalte klik som muligt og bruge dem så effektivt som muligt.

Amazon.nl: Koongo Integration

Koongo tilbyder 20+ produktfeeds til Amazon.nl markedsplads. Alle produktfeeds er foruddefinerede med produktstørrelse, farve, materiale, køn, display, sammensætning og mange andre specifikke attributter. Disse obligatoriske attributter vil variere fra produktkategori til produkttype. Nogle justeringer er nødvendige, f.eks:

  • kortlægning af Amazon-kategorier
  • indstillinger for forsendelsesomkostninger
  • Kortlægning af yderligere attributter
  • ændring af produktpris

Amazon.nl: Synkronisering af ordrer

Synkroniser dine Amazon.nl-ordrer med din butik. Og administrer alle bestillingsdetaljer som bekræftelse, forsendelse, sporing og annullering. Koongo importerer automatisk dine Amazon-ordrer til din butik. Og synkroniserer din beholdning. Du kan behandle Amazon-ordrer ligesom dine almindelige ordrer.

Automatisk ordrehåndtering reducerer din arbejdsbyrde og sparer dig tid.

Amazon-ordresynkronisering er tilgængelig for e-handelsplatforme, som Koongo understøtter. For eksempel:

30 dages GRATIS prøveversion af Koongo

Tilmeld dig Koongos 30-dages GRATIS prøveperiode for at tjekke Amazon.nl-integrationen.

For flere detaljer, se Amazon-integrationsmanualen eller kontakt os på support@koongo.com.

Vi vil med glæde hjælpe dig med din integration.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details