Menu

Blog

Azoya: Sælg nemt på det kinesiske marked

Vil du gerne sælge dit produkt på det kinesiske marked? Prøv Azoya!

Azoya er en førende leverandør af nøglefærdige e-handelsløsninger og -tjenester, der er dedikeret til at åbne markedet i Kina for oversøiske detailhandlere. Virksomheden forsyner globale detailhandlere og brands med løsninger og tjenester til direkte handel med forbrugerne for at hjælpe dem med at vokse i Kina. Azoya har stor erfaring med e-handel på tværs af landegrænser og har udviklet flere e-handelstjenester, som hjælper detailhandlere og brands med at sælge på dette blomstrende marked. Du kan tjekke deres hjemmesider her.

Denne markedsplads’ vigtigste fokuskategorier er mode, skønhed og wellness.

Koongo er glad for at kunne annoncere et nyt strategisk partnerskab med denne kanal. Det vil gøre det muligt for Koongos kunder at sælge i Kina uden ekstra operationelt arbejde.

Hvordan virker Azoya?

Azoya samarbejder med brands og detailhandlere i B2B- og B2C-modeller og hjælper handlende med at udvide deres forretning i Kina i en anden skala.

I et B2B-partnerskab sælger Azoya dine produkter fra sit omfattende detailnetværk i Kina og synkroniserer ordrerne til dit system, så de kan blive ekspederet. Det styrer hele processen med indgående logistik i Kina, og det er problemfrit for de handlende. Azoyas eget detailnetværk har over 5 millioner registrerede kunder og over 80 millioner kinesiske tilknyttede kunder. B2B-partnerskab hjælper forhandlere med at vokse i Kina uden forudgående investering, fast gebyr eller skjulte omkostninger.


For B2C-partnerskaber tilbyder det en unik TECH + SERVICE-tilgang, der hjælper forhandlere med at etablere en virkelig lokaliseret DTC-forretning i Kina. Azoya har en proprietær cloud- og e-handelssystemløsning, der giver detailhandlere og brands mulighed for hurtigt at starte deres Kina-forretning med omfattende systemfunktioner. Virksomheden er også en prisbelønnet marketing- og e-handelspartner, der hjælper handlende med at vinde på de kinesiske markedspladser.

Dette SaaS-system tilbyder:

  • Opret et dedikeret China CN-websted, miniprogrammer og APP’er
  • Dyb integration med lokale samarbejdspartnere
  • Komplette e-handelsfunktioner
  • Logistikløsninger i Kina
  • Betalingsløsninger i Kina
  • Dataanalyse (intern BI og tredjepartsintegrationer)
  • Integration af markedsføring
  • CRM- og SCRM-løsning i Kina

Azoya forbinder produktinformation, kundedata, pris, ordre, lagerbeholdning, logistiksporing og data om forretningsresultater på tværs af forskellige salgskanaler. Så det giver robuste løsninger til at understøtte grænseoverskridende import til Kina.

For flere detaljer om partnerskabet mellem Azoya og Koongo, se Azoya Dropship Partnership.

Hvad er de understøttede online markedspladser?

I øjeblikket understøtter Azoya SaaS forhandlere i at synkronisere produkter til dusinvis af salgskanaler (indenlandske og grænseoverskridende) i Kina, herunder og ikke begrænset til:

Om Koongo

Det kan være kompliceret at forbinde din butik med en online markedsplads på grund af specifikke produktdata og lagerkrav. Derfor kan du have svært ved at markedsføre dine produkter på markedspladser og nå ud til nye kunder.

Koongo er her for at hjælpe dig med hele integrationsprocessen, så du får en nem og billig forbindelse til markedspladsen. Koongos mål er enkelt: at give dig alle de nødvendige værktøjer til nemt at liste dine produkter på markedspladser. Så du når ud til nye kunder, får flere ordrer og får din virksomhed til at vokse.

Koongo er en automatiseringsløsning til e-handel, der understøtter forskellige integrationer med e-handelsplatforme som Shopify, Shopware, Magento eller WooCommerce. Du kan finde alle Koongo-understøttede platforme her.

Hvordan er Azoya integreret med Koongo?

Azoya-kanalen er integreret i Koongo via API. Så du skal blot oprette et CSV-produktfeed med dine dataoplysninger og sende feedet til din Azoya-konto. Derefter opdaterer Koongo regelmæssigt dine produktdata på markedspladsen.
Ordrehåndtering er under udvikling i Koongo nu. Når du er klar, kan Koongo automatisk overføre dine Azoya-ordrer til din butik.

Vil du være med om bord?

Er du interesseret i at blive en del af Azoya? Udfyld derefter en registreringsformular eller kontakt Koongos kundeservice. Vi vil med glæde introducere dig til Azoya og hjælpe dig med integrationen.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details