Menu

Blog

Sådan sælger du på Rakuten France

Hvis du vil sælge på Rakuten France, skal du vide, at det er en del af Rakuten Group, som er en global innovationsvirksomhed, der er blandt de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden. Rakuten Group leverer over 80 tjenester med støtte fra sine 25.000 medarbejdere, der producerer 172 mia. dollars GTV med en omsætning på 11 mia. euro. Gruppen modtager også over 15 mia. dollars takket være loyalitetsprogrammer i de over 30 lande, hvor den opererer.

Rakuten indgik et samarbejde med PriceMinister.com for over 10 år siden. Den franske onlinekanal havde derefter en massiv fordel af dette partnerskab og voksede meget på det franske e-handelsmarked. Rakuten- og PriceMinister-tallene steg meget med en acceleration af ordrerne, og brandnavnet blev ændret til Rakuten France siden 2018.

Hvilke fordele er der ved at sælge på Rakuten France?

Rakuten France er nu Rakutens tredjestørste marked efter Japan og USA og også en af de førende e-handelsplatforme i Frankrig. Derfor er der masser af muligheder for at gøre forretning i Rakuten France.
Desuden samarbejder Rakuten med lokale mærker for at fremme fransk kultur, og mere end 40 millioner franskmænd køber fra Rakuten France hvert år.

Rakuten France er også den første købs- og salgsplatform mellem private forbrugere for kulturelle genbrugsprodukter.

Desuden er Rakuten et brand med en bred vifte af tjenester, fra e-handel til medier, digitalt indhold og fintech, så du vil få god støtte. Der er mere end 50 millioner annoncer tilgængelige i dag på Rakuten France.

Desuden har Rakuten France stor erfaring med cirkulær økonomi, idet 66 % af salget kommer fra den cirkulære økonomi, og 60 % af kurvene indeholder mindst 1 brugt produkt.

Endelig har Rakuten stærke værdier og støtter fællesskaber og samfundet. Også under pandemikrisen hjalp Rakuten France på en række innovative måder fysiske butiksejere, detailhandlere og kunder.

Ting, du skal gøre for at sælge på Rakuten France

Så hvis du kan lide, hvad du har læst indtil nu, og du gerne vil sælge på Rakuten France, er du nødt til det:

  • Opret en professionel konto
  • Aktivér din Rakuten E-shop
  • Upload produkterne
  • Aktiver betalingerne

Hvad kan jeg sælge på Rakuten France?

Rakuten giver dig mulighed for at sælge en bred vifte af varer på sin platform. Du kan sælge alt fra kæledyrs-, bolig- og biltilbehør til elektronik, skønhedsprodukter, tøj og kontorartikler.

Gebyrer på Rakuten France

Hvis du ønsker at sælge på Rakuten France, skal du betale et gebyr. Der er tre forskellige typer gebyrer for en sælger på Rakuten France:

  • Individuelt annonceringsgebyr fra 0,15 € for hver vare
  • Månedligt kontogebyr fra €39 pr. måned
  • Kategoribaseret gebyr. Afhængigt af hvilken type vare du sælger, har du et kommissionsgebyr på mellem 6 og 12 %.

Derfor er det meget vigtigt at læse grundigt, hvad du kan komme til at betale, før du indleder et samarbejde med giganten Rakuten.

Nyd 3 måneders GRATIS månedlige gebyrer

Rakuten France tilbyder 3 måneders GRATIS månedlige gebyrer for den klassiske pakke til nye forhandlere. Bare kontakt os på support@koongo.com, så sender vi dig videre til Rakuten France-repræsentanten.

Dette billede har en tom alt-attribut; dets filnavn er USP.png

Hvorfor er det en fordel at sælge på Rakuten med Koongo?

Koongo arbejder med 3 grene af Rakuten-gruppen: Rakuten, Rakuten Marketing og Rakuten France. Derfor kan Koongo hjælpe dig, hvis du sælger dine produkter på Rakutens markedspladser.

Koongo forbinder din butik med Rakuten France-markedspladsen ved hjælp af et simpelt CSV-produktfeed. Så på denne måde kan du uploade dine produkter fra din butik til dit Rakuten-katalog og opdatere lageroplysningerne regelmæssigt. Derfor risikerer du ikke at blive udsolgt på markedspladsen, og informationen er altid opdateret med en uovertruffen opdateringsfrekvens.

Koongos avancerede funktioner

  • Avancerede filtreringsfunktioner: Du kan filtrere næsten alt, så du kun eksporterer det, der er brug for. Fra produktattributter til specifikke søgeord. Med Koongo kan alle dine attributdata også bruges til avancerede filtreringsformål.
  • Funktioner til kortlægning af kategorier: Du kan mappe dine eksisterende kategorier med dem, der leveres af Rakuten France-markedet.
  • Transformationsfunktioner: Du kan også redigere og transformere alle dine katalogattributoplysninger og -data takket være Koongos indbyggede transformationsværktøjer; valutaomregnings- og valutakursværktøjet, de udvidede betingede værktøjer, den avancerede attributudgave og brugen af regulære udtryk til at udføre en produktprisforhøjelse eller attributudgave automatisk vil helt sikkert forbedre din datafeedkvalitet
  • API-forbindelsen holder alle dine katalogoplysninger opdaterede, og produktpriserne bliver tilpasset. Den administrerer også ordrerne automatisk og ubesværet fra din Store- eller Koongo-platform.

Som du måske ved, tilbyder Koongo fuld støtte til mere end 500 markedspladser og salgskanaler over hele verden, herunder Rakuten. Derfor vil du ikke fortryde at give Koongo en chance. Det understøtter fuldt ud enhver eksisterende platform fra Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Woocommerce, BigCommerce, Lightspeed og mere til enhver tredjeparts brugerdefineret platform. Du behøver kun at tilmelde dig for at se, hvordan Koongo er i stand til at øge dit salg. Der er ingen risiko forbundet med at arbejde med Koongo, fordi der er en 30 dages gratis prøveperiode.

Du kan få flere oplysninger i Rakutens integrationsmanual eller kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med din Rakuten-integration.

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer