Menu

Blog

Sådan sælger du på Cdiscount med overskud

Er du villig til at gå efter det franske marked? Har du hørt om markedspladsen Cdiscount? Det er den førende markedsplads i Frankrig med hensyn til omsætning med en vækst, der ligger over markedsgennemsnittet. De har en bred vifte af produkter fra kulturelle varer, højteknologi, IT, husholdningsapparater og personlige apparater til fødevarer. Den franske markedsplads har positioneret sig som en online discountforhandler, og dens store publikum er altid på udkig efter det bedst mulige online-tilbud.

Hvad er egentlig Cdiscount? Det er vokset i løbet af de sidste 20 år og er i dag den førende online markedsplads i Frankrig. Det startede som en almindelig onlineforhandler, der solgte sine egne produkter; efter 10 års aktivitet blev markedspladsen lanceret og åbnet for tredjepartshandlere, der var villige til at dele Cdiscount-filosofien om at tilbyde produkter af højeste kvalitet til den lavest mulige pris.

Fordele ved at sælge på Cdiscount Marketplace

Den franske hjemmesidegrænseflade er nem at administrere. Det tilbyder et stort katalog med mere end 40 kategorier og 2000 underkategorier. Derfor giver det en markant placering af produktpriser og rabatter. Den er berømt for sin hurtige tilmeldings- og godkendelsesproces, så sælgerne kan begynde at modtage ordrer næsten med det samme. Du kan finde sælgere fra andre gigantiske markedspladser som Amazon eller eBay, der sælger på Cdiscount. Onboarding-processen er hurtig, og salgsgebyrerne er overkommelige. I modsætning til andre kendte markedspladser begrænser den ikke adgangen til eksterne sælgere. Uanset hvor din virksomhed befinder sig, er du altid velkommen til at tilbyde dine produkter på Cdiscounts markedsplads. Det er ikke tilfældigt, at de har øget antallet af eksterne sælgere eksponentielt i løbet af de seneste år og nu er oppe på næsten 11.5.000 aktive sælgere på verdensplan.

Ting, du skal overveje, før du beslutter dig for at sælge på Cdiscount:

  • Sælgere betaler en provision, når de sælger (fra 5 % til 20 %) plus et fast månedligt abonnementsgebyr, der i øjeblikket er på 39,99 €. Cdiscount tilbyder Koongo-brugere en 3-måneders Cdiscount-konto gratis. Forhandlere har gratis adgang til Cdiscount-markedspladsen og dens ressourcer med mulighed for at uploade et ubegrænset antal produkter, og der kræves ingen forpligtelse.
  • Sælgere har adgang til et stort antal loyale kunder (omkring 12 millioner/måned), der hovedsageligt befinder sig i Frankrig, men er til stede i mere end 70 lande; det er en fantastisk måde at udvide din e-handelsvirksomhed på, især på det franske marked.
  • Sælgere har adgang til Cdiscounts produktstatistikker og kundeoplysninger for bedre at kunne identificere muligheder, justere produktpriserne for at blive mere konkurrencedygtige eller bare øge deres salg ved hjælp af marketingkampagner, daglige tilbud eller de særlige rabatter på salgsgebyrerne, som Cdiscount tilbyder.
  • Sælgere kan også bruge Cdiscounts logistik- og opfyldelsestjeneste, som overtager opbevaring, emballering, forsendelse og levering. Det er en interessant ekstra service, som sikrer, at du altid overholder leveringsfristerne og får glade kunder og gode anmeldelser.

Ting, du har brug for, før du starter tilmeldingsprocessen:

  • En gyldig moms/TAX-kode for at åbne en virksomhedskonto hos Cdiscount
  • Produkter, der er behørigt identificeret med ægte EAN-koder
  • Produkttitler og -beskrivelser på fransk. Grundlæggende oplysninger som produkttype, mærke, model (hovedsageligt tekniske produkter) og køn (mode) er påkrævet.
  • Afsendelse af dine ordrer inden for 2 arbejdsdage
  • Undgå forbudte varer som medicin, narkotika, levende dyr, våben eller diskriminerende varer er ikke tilladt af Cdiscount.

Hvad kan jeg sælge på Cdiscount?

Hvis du endelig har startet den hurtige onboardingproces for at sælge dine produkter på Cdiscount, vil du være glad for at vide, at Cdiscount har mere end 12 millioner unikke besøgende om måneden og et stort antal aktive brugere, der søger næsten alt fra elektronik, mobiltelefoner, tablets, laptops, computere, højttalere, bøger, legetøj, spil, mode, smykker, tøj, babytilbehør, sundhedspleje, tasker og næsten alle slags produkter. Det er vigtigt at bemærke, at omkring 30 % af Cdiscount-salget omfatter en eller anden form for forbrugerelektronik og computerudstyr. Hvis du sælger højteknologi eller IT, er det et must, at du begynder at sælge og tilbyde dine produkter på Cdiscount på grund af den eksisterende store efterspørgsel.

Der er nogle bedste fremgangsmåder for at sælge på Cdiscount, som helt sikkert vil hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse på denne markedsplads.

  • Prøv at tilbyde hurtig og gratis levering til dine kunder
  • Prøv at sætte produktpriserne så lavt som muligt. Du kan bruge en softwareløsning til dynamisk prisfastsættelse som Prisync
  • Prøv at arbejde grundigt med dine kampagner med kvalitetsbilleder, valg af produkter, nøgleord, titler og nøjagtige beskrivelser på fransk uden automatiske oversættelser eller oversættelser af lav kvalitet.
  • Forsøg at holde en flydende og løsningsorienteret holdning til alle kunder for at levere enkle løsninger

Hvorfor er det en fordel at sælge på Cdiscount med Koongo?

Cdiscount er integreret med Koongo, og det er en fremragende salgskanal for forhandlere, der henvender sig til det franske marked. Fra nu af vil dine produktpriser, lagerbeholdninger og nye produkter blive synkroniseret i realtid ved hjælp af API. Koongo holder altid dine data opdaterede med en uovertruffen produktopdateringsfrekvens for automatisk at indsamle enhver dataændring, der foretages i din butik. Du får mulighed for at tilpasse dine tilbud, produkter eller forsendelser før andre handlende. Du kan endda tilpasse dine produktpriser i realtid og overvåge dine konkurrenter takket være softwareløsninger til dynamisk prisfastsættelse som Prisync.

Vi er stolte af at kunne annoncere en stor fordel for nye Koongo- og Cdiscount-sælgere, der bruger følgende link i 2021. Cdiscount tilbyder Koongo-brugere en 3-måneders Cdiscount-konto gratis. Du skal ikke betale noget månedligt abonnementsgebyr i de første 3 måneder. Så du kan spare op til 120 €, når du bruger Koongo-tjenesten.

Du skal blot oprette en Cdiscount-konto nedenfor:

Andre fordele

Derudover tilbyder salg på Cdiscount med Koongo andre fordele som f.eks:

  • Avancerede filtreringsfunktioner: Du kan filtrere næsten alt, så du kun eksporterer det, der er brug for. Fra produktattributter til specifikke søgeord. Med Koongo kan alle dine attributdata bruges til avancerede filtreringsformål
  • Funktioner til kortlægning af kategorier: Du kan kortlægge dine eksisterende kategorier med dem, der leveres af Cdiscount-markedspladsen med et par klik
  • Transformationsfunktioner: Du vil være i stand til at redigere og transformere alle dine katalogattributoplysninger og data takket være Koongos indbyggede transformationsværktøj; valutakonvertering og valutakurs, betingede regler, avanceret attributkombination og udgave eller brug af regulære og matematiske udtryk vil helt sikkert forbedre din datafeedkvalitet uden behov for at ændre dine butiksindstillinger.
  • API-forbindelsen holder alle dine katalogoplysninger opdateret uden besvær

Som du måske ved, tilbyder Koongo fuld support til mere end 500 markedspladser og salgskanaler over hele verden, herunder Cdiscount.com. Du vil ikke fortryde, at du gav Koongo en chance. Det understøtter fuldt ud enhver eksisterende platform fra Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop til enhver tredjeparts brugerdefineret platform. Du skal bare tilmelde dig for at se, hvordan Koongo er i stand til at øge dit salg. Der er ingen risiko forbundet, 30 dages gratis prøveperiode er tilgængelig.

For flere detaljer kan du se Cdiscount-integrationsmanualen eller kontakte os på support@koongo.com. Vi vil med glæde hjælpe dig med integrationen af Cdiscount.com.

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer