Menu

Blog

Attribut- og kategorifiltre, Kategorimapping

Baseret på de anmodninger, vi har modtaget i de sidste par uger, annoncerer vi tilgængeligheden af følgende nye funktioner i Koongo Apps til SEOshop og Biedmeer.

Sammenlægning af attributværdier

Denne funktion er meget nyttig, når du bruger konfigurerbare produkter. Du kan f.eks. indstille produktnavnet på følgende måde:

  • [product name] [size attribute] [color attribute] for kun [product price]. Tilgængelig [availability attribute] med GRATIS forsendelse.

Det er sådan, du kan øge SEO og få en højere placering i salgskanaler, da du kan gøre produktnavne og -beskrivelser og andet mere specifikt og mere informativt. Du kan finde flere oplysninger i Koongo Docs.

Attribut- og kategorifilter

Du kan filtrere produkter, der er tilgængelige for en given salgskanal, baseret på produktattributter. Du kan f.eks. kun eksportere røde t-shirts i størrelse L eller eksportere produkter, der kun tilhører en bestemt kategori, og lave en tidsbegrænset salgskampagne. Du kan finde flere oplysninger i Koongo Docs.

Kortlægning af kategorier

Nogle salgskanaler og affiliatenetværk har deres egen unikke kategoristruktur, som du kan bruge til at kortlægge de kategorier, der findes i din butik. Igen, på denne måde får din butik og dine produkter en højere placering, og du øger chancerne for at få nye kunder! Du kan finde flere oplysninger i Koongo Docs.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details