Menu

Blog

Vi præsenterer en ny partner – The Fruugo

I dag vil vi gerne præsentere vores nye branchepartner – Fruugo Marketplace. Med Fruugo Connector til Magento kan du problemfrit forbinde din Magento-butik med Fruugos markedsplads. Connectoren er gratis tilgængelig her:

Du kan finde oplysninger om vores partnerskab i følgende PDF-dokumenter:


Hvad siger Fruugo?

Fruugo er en unik, global online markedsplads for forhandlere og kunder. Vi opererer allerede i 23 lande over hele kloden, og flere åbner snart. Vi arbejder problemfrit på alle sprog, i alle valutaer og med alle større betalingsmetoder. Vi gør det muligt for dig at sælge internationalt og samtidig få din lokale valuta direkte ind på din bankkonto. Det føles “lokalt”, men det er virkelig globalt.

Fruugo er et sted, hvor kunder i ét land kan købe fra flere forhandlere i flere lande, alt sammen i én kurv.

Fruugo giver folk mulighed for at handle på tværs af grænserne på deres eget sprog, i deres egen valuta og ved hjælp af deres foretrukne betalingsmetoder.

Fruugo gør det nemt og sjovt for kunderne at handle på tværs af landegrænser, og det er meget nemt for dig som forhandler.

Fruugo skaffer internationale shoppere til dig. Den eneste omkostning er en provision på hver af de ordrer, vi genererer for dig.

Der er ingen tilmeldingsgebyrer, ingen månedlige tilbagevendende gebyrer og ingen omkostninger pr. klik – der er simpelthen en kommission på hver ordre, vi får til dig.

Det er virkelig så enkelt; INTET SALG = INTET GEBYR!

Continue reading →

Begynd at sælge med Koongo i dag

eller kontakt os for flere detaljer